iPhone 13 kullanan biri olarak söylüyorum, S23 daha iyi tamamen kişisel bir şey ben Android cihaz almam mesela her zaman iOS'u tercih ederim.
iPhone 13 kullanan biri olarak söylüyorum, S23 daha iyi tamamen kişisel bir şey ben Android cihaz almam mesela her zaman IOS'u tercih ederim.
Mesela bende iPhone almam eşime zorla aldım amakendim kurcalamayı seviyorum ama eşim düz oynar geçer. İP13 çok kaliteli açıkçası. Ama Samsung kullandım hep S23 bana çok çekici geliyor
![]()
iPhone 14 Pro aldım. Yağ gibi akıyor. Android alınmaz.
iPhone 14 Pro aldım. Yağ gibi akıyor. Android alınmaz.
Yağ gibi akmasının nedeni 120 Hz ekrana sahip olması, iPhone 14 kullanırsanız aradaki farkı bariz görürsünüz ve ekranı çok rahatsız eder.
Bana kalırsa Pro olmayan iPhone modelleri alınmaz. Fiyatına göre kötü özellikler var çünkü.Düz 13 alınmaz mı şimdi. 26 bin TL samsunga vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum açıkçası. Kafam çok karıştı S23 fiyatı çok düşer mi?
Sırf sosyal medya optimizasyonu için iPhone derim.
Bana kalırsa Pro olmayan iPhone modelleri alınmaz. Fiyatına göre kötü özellikler var çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.