Seri meri anlamam hocam iPhone her türlü daha iyi. 1 senede 10 yıl eskimiyor.
Android One cihaz kullanıyorum, 2018'den kalma bir model ve halen akıcı. Sizde gidip A32 yerine S21 alsaydınız 5 yıl sonra da halen performansından memnun kalırdınız.
Seri meri anlamam hocam iPhone her türlü daha iyi. 1 senede 10 yıl eskimiyor.
Bu bakış acısı sadece Instagram'a atılan storylerin kaliteli olmasını ifade eden 2010'lu yıllardan kalma bir teori.
Artık yavaş yavaş fark kapandı S23Ultra S22 S10 vs bunlar S3 mini gibi değiller.
Ben iPhone 12 de kullandim S7 de S10 da S10e de fakat şunu söyleyeyim Apple aşırı akıcı S7 ise muazzem ekrana sahip. S10 ise tasarımi hoştu.
iPhone 8 80 yaşındaki kalantorlar gibi.
Android One cihaz kullanıyorum, 2018'den kalma bir model ve halen akıcı. Sizde gidip A32 yerine S21 alsaydınız 5 yıl sonra da halen performansından memnun kalırdınız.
iPhone daha iyi hocam bunu bilin yani.
 Bende bir huy vardır aldığım markanın arkasındakileri de önemserim. Apple Türkiye fiyatlara sürekli zam yapıyor açıkçası böyle bir firmadan hiçbir zaman ürün almak istemem.
 Bende bir huy vardır aldığım markanın arkasındakileri de önemserim. Apple Türkiye fiyatlara sürekli zam yapıyor açıkçası böyle bir firmadan hiçbir zaman ürün almak istemem.S23 vs iPhone 13 hangisi daha iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.