S23 vs iPhone 13

Kroxzi

Hectopat
Daha fazla  
Lise 10. sınıf öğrencisiyim. Ortalama düzeyde oyun oynuyorum. Fotoğraf vs arada çekerim. Hangisi benim için daha mantıklı olur? Uzun süre Samsung telefon kullandım, artık bir değişiklik istiyorum ama karar veremedim. Aradaki farka değer mi?

Kağıt üzerinde S23 daha iyi ama ben iPhone 13 öneririm, Android'lerin piyasası ilerleyen zamanda pek iyi olmuyor. Çok uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız düşünmeden S23 alın ama ileride 15 veya 16 çıkınca yükseltme düşünceniz varsa 13 yatırım ve ihtiyaç olarak daha alınabilir.

S23 sahibiyseniz bence kullanmaya devam edin. Alınan alınmış olur o durumda. Başka modelden geçecekseniz 13 tercih edilebilir. Ben de kullanıyorum şu anda. Ben yıllardır sadece IOS cihazlar arasında değişim yapıyorum. Dertsiz tasasız ve eksiksiz kullanabilirsiniz. Avantajlı değişim kampanyaları ile de cihazı güncel tutabilirsiniz birkaç yılda bir.

Kağıt üzerinde S23 daha iyi ama ben iPhone 13 öneririm, Android'lerin piyasası ilerleyen zamanda pek iyi olmuyor. Çok uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız düşünmeden S23 alın ama ileride 15 veya 16 çıkınca yükseltme düşünceniz varsa 13 yatırım ve ihtiyaç olarak daha alınabilir.

4 sene civarı kullanacağım piyasası fazla düşmesin diye 13'ten yanayım biraz.

O dandik telefona para verilmez. Ha 2. El önerdiyseniz bilemem.
Katılıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı