S23 vs. iPhone 13

S23 ve iPhone 13 kullanmış biri olarak S23 tek eksi yönü kamerası biraz yapay gibi çekiyor iPhone daha iyiydi tabii kamera özaellikleri S23 daha iyi iPhone 13 de adam gibi Zoom bile yapamıyon ama S23 daha mantıklı. 120 Hz vesaire.

Cihaz 4 sene Android ve 5 sene güvenlik güncellemesi alacak. Ayrıca kullandığı işlemci Android dünyasının en iyi işlemcisi şu anda. Merak etmeyin canavar gibi cihaz aldınız.

Hocam çok teşekkürler daha iyileri sizin olsun inşallah

S23 ve iPhone 13 kullanmış biri olarak S23 tek eksi yönü kamerası biraz yapay gibi çekiyor iPhone daha iyiydi tabii kamera özaellikleri S23 daha iyi iPhone 13 de adam gibi Zoom bile yapamıyon ama S23 daha mantıklı. 120 Hz vesaire.
Evet herkes s23 önerdi çevremde baya önerdi sipariş verdim

Ben de aynı noktadayım şu an da S23 vs iPhone 13 ben daha çok kamera konusuna takılıyorum (S9+ kullanıyorum şu an hala taş gibi ama değiştirmek istiyorum artık 😄) kamera konusunda da şöyle ikisinin de kamerası çok iyi ancak gerçek renkler konusunda iPhone öne geçiyor ve Samsung'un bu kontrastlı fotoğraf/video işi can sıkmaya başladı iPhone gece çekimi konusunda da daha iyi ancak fiyat performans olarak bakıldığı zaman da S23 bayağı önde kararsızım.

Derdi varsa da gene S23.

Yanına iPad, Apple Watch, MacBook ve AırPods tarzı ürünler ekleyecekse bu tarz bir ekosistem içerisinde iPhone 13 daha işlevsel hale gelecektir. Onun haricinde tek başına telefona baktığımız zaman iPhone 14 yerine bile S23 çok daha mantıklı zaten.

Yanına iPad, Apple Watch, MacBook ve AırPods tarzı ürünler ekleyecekse bu tarz bir ekosistem içerisinde iPhone 13 daha işlevsel hale gelecektir. Onun haricinde tek başına telefona baktığımız zaman iPhone 14 yerine bile S23 çok daha mantıklı zaten.
Yanında Galaxy Watch, Galaxy Buds, Galaxy Tab, Galaxy Book tarzı ürünler ekleyecekse (ki eklese Apple'dan daha özgür bir kullanımı olur) bu tarz bir ekosistem içerisinde S23 daha işlevsel hale gelrcektir. Onun haricinde saf telefon olarak yine S23 çok daha mantıklı zaten.

Yanında Galaxy Watch, Galaxy Buds, Galaxy Tab, Galaxy Book tarzı ürünler ekleyecekse (ki eklese Apple'dan daha özgür bir kullanımı olur) bu tarz bir ekosistem içerisinde S23 daha işlevsel hale gelrcektir. Onun haricinde saf telefon olarak yine S23 çok daha mantıklı zaten.

Ne kurmak istedigine bagli iste. O iyi bu iyi demiyorum, Apple ekosistemi kurmak istiyorsa S23 almasi mantiksiz. Anlasilmasi cok zor bir sey demedigimi dusunuyorum.

Ne kurmak istedigine bagli iste. O iyi bu iyi demiyorum, Apple ekosistemi kurmak istiyorsa S23 almasi mantiksiz. Anlasilmasi cok zor bir sey demedigimi dusunuyorum.
Ben de anlaşılması zor bir şey demediğimi hatırlıyorum. Adamın Apple ekosisteminin tamam olup bir tek iPhone'unun eksik olduğunu da kaçırmışım herhalde. Sıfırdan ekosistem kurmaktan bahsediyorduk sanki ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı