S23 vs iPhone 13

Telefonu mesaj bir de sosyal medya için kullanıyorsanız, mobil oyun da oynamayı seven biriyseniz. Ve kapalı ceza evlerini de hoş buluyorsanız. Rahatlıkla iPhone alabilirsiniz.

Kamera için ablam (13 kullanıyor) benim telefonu alıyor. Ayrıca sosyal medyada Apple'dan bile iyi iş çıkartıyor. Fotoğraf kalitesi düşmüyor.

Bence 8gen2 yapay zekası iyi iş çıkarıyor.

Evet temiz.

Evet 60Hz iyi değil ama yazılımı kaliteli yine akıcı cihaz, ama benim S21FE yi 60Hz alınca bayılıyor cihaz 120Hz alınca normallesiyor tabii ki bionic15 ile Exynos2100 aynı değil ama iOS akıcı ve kaliteli.

Valla iOS akıcı ve kaliteli ama S23'ün de One UI arayüzü Android'te en iyi arayüzlerden biri.
Saf Android kullanmak istersen eğer Google pixel serisi telefonlara da bakman lazım.
Kamera konusunda iPhone çok iyi falan filan diye düşünüyorsanız eğer o devir eskide kaldı Çinli üreticiler aldı başını gitti kamera konusunda.
Kamera puanlarına göre de en iyi kamera şu an P60 Pro da Çinli üretici Huawei'nin.
15 Pro Max falan da var içlerinde ama malum son çıkan en tepe modeli IPhone'nin yani anlayacağın Android cephesinde kamera konusunda atak gerçekleşti.
S23 içinde 13'ten daha iyi çekim yapacağını düşünüyorum.
Sosyal medya konularında anlaşmalar yapıldığı artık kalite bozulmayacağını söylemişlerdi Instagram üzerinden ayar yapılıyordu bunun için yanlış hatırlamıyorsam.
Wp tarafında HD eki geldi kayıpsız HD içerik gönderiyorsun ki iOS kısmında da var.
Sana IP 13'un eksiklerini söyledim.
Özellik bakımındanda fazla perfect üstünlük sağlamıyor tek kârlı çıkacağın nokta satarken fazla değer kaybetmeden satarsın model yükseltebilirsin.
S23 ün Pil performans konusunda da yazılımlarla çözülmüştür stabillik sağlanmış olması lazım.
Yani Samsung'a o kadar para vermekte istemiyorum deyip boş vermek olmaz konuya tepe model kullanan çok arkadaşta fikirlerini söylemiş gömen de çıkmamış telefonu gördüğüm kadarıyla.

Vallahi iOS akıcı ve kaliteli ama S23'ün de One UI arayüzü Android'te en iyi arayüzlerden biri.
Saf Android kullanmak istersen eğer Google pixel serisi telefonlara da bakman lazım.
Kamera konusunda iPhone çok iyi falan filan diye düşünüyorsanız eğer o devir eskide kaldı Çinli üreticiler aldı başını gitti kamera konusunda.
Kamera puanlarına göre de en iyi kamera şu an P60 Pro da Çinli üretici Huawei'nin.
15 Pro Max falan da var içlerinde ama malum son çıkan en tepe modeli IPhone'nin yani anlayacağın Android cephesinde kamera konusunda atak gerçekleşti.
S23 içinde 13'ten daha iyi çekim yapacağını düşünüyorum.
Sosyal medya konularında anlaşmalar yapıldığı artık kalite bozulmayacağını söylemişlerdi Instagram üzerinden ayar yapılıyordu bunun için yanlış hatırlamıyorsam.
Wp tarafında HD eki geldi kayıpsız HD içerik gönderiyorsun ki iOS kısmında da var.
Sana IP 13'un eksiklerini söyledim.
Özellik bakımındanda fazla perfect üstünlük sağlamıyor tek kârlı çıkacağın nokta satarken fazla değer kaybetmeden satarsın model yükseltebilirsin.
S23'ün pil performans konusunda da yazılımlarla çözülmüştür stabillik sağlanmış olması lazım.
Yani Samsung'a o kadar para vermekte istemiyorum deyip boş vermek olmaz konuya tepe model kullanan çok arkadaşta fikirlerini söylemiş gömen de çıkmamış telefonu gördüğüm kadarıyla.

Şimdi S23 alırsam S21FE yi satıp üzerine 10k koysam alırım, ama iPhone13 veya 14 için 20bin koymam lazım.

Şimdi S23 alırsam S21FE yi satıp üzerine 10k koysam alırım, ama iPhone13 veya 14 için 20bin koymam lazım.
İşte bu yüzden Türkiye'de iphone alınmaz diyorum. Burada S23 ile iphone14 aynı fiyat. Türkiye'de insanlar iphone u statü yaptığı için Apple yoluyor kazları.

Globalde iPhone 14 modeli ile aynı fiyata satılan ve fersah fersah 14 Pro ayarında olan bir modele 10K vermek varken 14'e 20K vermek ne kadar mantıklı? S23'e göre hiçbir avantajı yok, aradaki fiyat farkı onu elemek için yeterli. Sosyal medya entegrasyonuda S10 modellerinden beri Samsung'ta da var, S20+ ile düşük ışıkta çekilen videoyu zerre kalite düşüşü yaşamadan 60 FPS biçimde paylaşıldığını kendi gözlerimle gördüm, daha üst modellere değinmeme gerek yok sanırım. Daha sayfalarca tartışmaya gerek var mı?

Globalde iPhone 14 modeli ile aynı fiyata satılan ve fersah fersah 14 Pro ayarında olan bir modele 10k vermek varken 14'e 20k vermek ne kadar mantıklı? S23'e göre hiçbir avantajı yok, aradaki fiyat farkı onu elemek için yeterli. Sosyal medya entegrasyonuda S10 modellerinden beri Samsung'ta da var, S20+ ile düşük ışıkta çekilen videoyu zerre kalite düşüşü yaşamadan 60 FPS biçimde paylaşıldığını kendi gözlerimle gördüm, daha üst modellere değinmeme gerek yok sanırım. Daha sayfalarca tartışmaya gerek var mı?

S21FEden S23'e geçmek mantıklı mı? O parayı verip?

Globalde iPhone 14 modeli ile aynı fiyata satılan ve fersah fersah 14 Pro ayarında olan bir modele 10K vermek varken 14'e 20K vermek ne kadar mantıklı? S23'e göre hiçbir avantajı yok, aradaki fiyat farkı onu elemek için yeterli. Sosyal medya entegrasyonuda S10 modellerinden beri Samsung'ta da var, S20+ ile düşük ışıkta çekilen videoyu zerre kalite düşüşü yaşamadan 60 FPS biçimde paylaşıldığını kendi gözlerimle gördüm, daha üst modellere değinmeme gerek yok sanırım. Daha sayfalarca tartışmaya gerek var mı?
Aslında globalde kafa kafaya satılmıyor.
200 300 dolar daha ucuz arada 500 oluyordu kimi ülkelerde Samsung ama Amerika pazarına baktığımız zaman S23 ultra kafa kafayalar 15 pro max modelle beraber.
Samsung un resmi Amerika mağazasının sattığı fiyattan konuşuyorum.
Amerikalılarında çoğu i phone model kullanır zaten alışmışlardır başka kullanamazlar anlarım.
Aynısı Almanya Hollanda için de geçerli.
Apple ın artısı marka iyi bilinen bir marka. Samsung ilk etaplarda çok iyi gidişat sergilemedi kötü nam salmıştı ama toparlasa da çığır açsa da anlamazlar hala 2012 den kalma dönemlerden bahsediyorlar Samsung için.🤦‍♂️
Çoğu Avrupa vatandaşı adamlarda çıkıp ben gösteriş için ooo marka diye alıyorum demez gider istediğini alır kullanır marka diye de vergiyi dayatmıyor ya da fiyat yükseltmiyor.
Olayın rengi Türkiye de değişiyor.
Tr de fanboyları aşırı toxic ve can sıkıcı bir durumda.
Kendi kafasına göre zam yapan zaten gelişi 1199 dolar olan 15 pro max in satılış fiyati ortada.
Sırf i phone diye 90 K verecek adamlar var.
Hal böyle olunca i phone ne kadar alınmaz desekte gösteriş meraklıları oooo i phone olum bu Android e benzemez demeye devam ettikçe de 16 pro max i 150 bin TL ye alırlar artık beyin bedava.
Şahsen ne kadar iyi telefon olsa bile
90 K Sırf bi ios var elma logosu var diye vereceğime
O 90 K ya kendime örnek pc toplar üstüne amiral gemisi telefon alırsın Samsung tan ve aynı işlevi tamamıyla gerçekleştirecektir S serisi. Burası Türkiye parayı akıllı kullanmak gerekir.
Bazısı piyasa düşmüyor model yukseltirim satıp diye alıyor.
Alım gücü Avrupa ülkelerinde ki gibi olsa bakalım öyle bir dert kalıyor muydu. I phone bu kadar zam dayatıyor muydu görürdük...
Tartışılacak çok konusu var biz önerileri söyledik konu sahibi ne alırsa alsın artık.
Sonuçta burada Apple ya da Samsung öneriyoruz savunuyoruz diye firmalardan para almıyoruz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı