S23 vs iPhone 13

Öncelikle memmunsanız bence almayın. Tabii ki sizin görüşünüz o yüzden iPhone alın Samsung 2 seneye bozulur. Benim iPhone 6 bile hala çok hızlı çalışıyor IPhone'dan şaşmayın.

Yok Samsung bozulur kafasında asla olmadım ama artık iOS ve iPhone kalitesine geçmek istiyorum biraz da parası her zaman sırtında bir cihaz ticari yönünü de düşünüyorum aslında 14 almak istiyorum ama 36,37 fiyatları, 13Pro güzel ama o da 35 40 istiyorlar, 14 serisi daha mantıklı geliyor. Öte yandan Samsung'dan memnunum.

Yok Samsung bozulur kafasında asla olmadım ama artık iOS ve iPhone kalitesine geçmek istiyorum biraz da parası her zaman sırtında bir cihaz ticari yönünü de düşünüyorum aslında 14 almak istiyorum ama 36,37 fiyatları, 13Pro güzel ama o da 35 40 istiyorlar, 14 serisi daha mantıklı geliyor. Öte yandan Samsung'dan memnunum.
IPhone kalitesi diye bir şey yok hocam ortada :D

Fakir modeli kullanıp amiral gemisi modele laf atmak... Umarım hiçbir zaman bu kafaya sahip olmam, iyi akşamlar.

Kime dediğinizi anlamadım bana diyorsanız ben ister pahalı ister ucuz cihazı kullanırım ve cihazın genel performansına göre yorum yaparım bu forumda J7 kullanıp da insanala S23 önerende var HD 5670 kullanıp RX 7900 XTX'te öneren var önemli olan kullandığın cihaz değil verdiğiniz cevabın objektif bir gözde kabul edilebilir olması.
Fakir modeli kullanıp amiral gemisine laf atmak sözü kadar saçma bir söz görmedim isterseniz bana isterseniz o benim alıntıladığım kişiye söyleyin.

OneUI, IOS'dan daha stabil ve daha hızlı ayrıca.

Eğer telefonu satmak için alıyorsanız iPhone almanız çok daha mantıklı tabii. Ama bunun için iPhone 15 serisi almanız gerekiyor çünkü iPhone 14'lere daha fazla düzgün zam gelmez, satarken pek kazandırmaz.

Hocam bende S23 almayı planlıyorum Samsung Galaxy Note 9'dan geçince bir devrim yaşayacağım.

Memmunsanız almayın ama iPhone beğeniyorsan direk alın.

Lütfen burada fanboyluk yapmayalım, Samsung da Apple da kaliteli markalar ama doğruya doğru, One UI bir iOS kalitesine sahip değil, Galaxy serisi bir iPhone serisi kalitesine sahip değil zaten Ultra serisi büyük almam, Apple tarafında Pro istiyorum ama pahalı geliyor, yurt dışı 14 Pro alsam 8 ay sonra ne yapacağım mesela 4 ay ne olacak? O yüzden temiz 13 veya 14 düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı