S23 vs iPhone 13

MIUI sorunsuz ve mükemmel bir arayüz olsaydı Xiaomi cidden Samsung kalitesinde olurdu. Isı konularda yeni Xiaomi kasalar Samsung'larla eşdeğerler mesela.

MIUI'nin yeni sürümlerinde buglar nispeten azaldı. Ama yine bir One UI etmez.
 
Arkadaş 2012 2013 senelerinde kalmış halen boşverin i phone 4 5S verelim onun eline i phone çok iyi diye dolansın ortalıkta.
Kullandığı telefon p30 lite
Samsung bile değil Samsung kullanmayın 2 sene de cortluyor demiş bir de.
P30 nere s23 nere.
Google pixel ya da s23 ultra versek eline diyecek herhalde bu nasıl Android Android olamaz bu 🤣🤦‍♂️ .

A serisinden A51 telefon kullanıyorum 3 sene oldu hala çıtırında çalışıyor.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek sürekli telefon değiştirip yükseltme yaparım dersen piyasa konusunda düşmeyen Apple ama düz modellerini fazla önermem 12 den 15 e kadar hala 60 hz ekran ve ppi oranı aynı olan ekranlar kullanıyor.
Pro pro max modelleri daha alınabilir ama yüksek meblağ bu yüzden s23 ip 13 arasında s23 Derim hem özellik konusunda hem de yeni çıkmış modellerden 2030 a kadar rahat güncelleme de alır.
 
asla olamazdı xiaomi dandik kasaya sahip, kasası geçiriyordu önceki telefonum ama tabiki premium xiaomi serisinde iyidir, o zamanda o para verilmez.
MIUI sorunsuz ve mükemmel bir arayüz olsaydı Xiaomi cidden Samsung kalitesinde olurdu. Isı konularda yeni Xiaomi kasalar Samsung'larla eşdeğerler mesela.
 
Öncelikle memmunsanız bence almayın.Tabiki sizin görüşünüz o yüzden iphone alın Samsung 2 seneye bozulur.Benim iphone 6 bile hala çok hızlı çalışıyor iPhone'dan şaşmayın.
2017 yılından beri S8 kullanıyorum bir kere sıkıntı çıkarmadı. Bir tek bataryasını Samsung yetkili servisten değiştirdim çünkü baya zayıflamıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı