S23 vs iPhone 13

Evet temiz

Arkadaş 2012 2013 senelerinde kalmış halen boş verin iPhone 4 5S verelim onun eline iPhone çok iyi diye dolansın ortalıkta.
Kullandığı telefon P30 Lite.
Samsung bile değil Samsung kullanmayın 2 sene de cortluyor demiş bir de.
P30 nere S23 nere.
Google pixel ya da S23 Ultra versek eline diyecek herhalde bu nasıl Android Android olamaz bu 🤣🤦‍♂️.

A serisinden A51 telefon kullanıyorum 3 sene oldu hala çıtırında çalışıyor.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek sürekli telefon değiştirip yükseltme yaparım dersen piyasa konusunda düşmeyen Apple ama düz modellerini fazla önermem 12'den 15'e kadar hala 60 Hz ekran ve PPI oranı aynı olan ekranlar kullanıyor.
Pro Pro Max modelleri daha alınabilir ama yüksek meblağ bu yüzden S23 IP 13 arasında S23 derim hem özellik konusunda hem de yeni çıkmış modellerden 2030'a kadar rahat güncelleme de alır.

Evet 60Hz iyi değil ama yazılımı kaliteli yine akıcı cihaz, ama benim S21FE yi 60Hz alınca bayılıyor cihaz 120Hz alınca normallesiyor tabii ki bionic15 ile Exynos2100 aynı değil ama iOS akıcı ve kaliteli.

asla olamazdı xiaomi dandik kasaya sahip, kasası geçiriyordu önceki telefonum ama tabiki premium xiaomi serisinde iyidir, o zamanda o para verilmez.

Amiral gemisi modeller için dedim zaten. Düşük modellerden kimsenin bir şey ummaması gerekiyor.

Samsung ve 3900MAH batarya, SD 8gen2 beni korkuyor elimde ki S21FE bile 4500MAH ile 1 gün zor çıkıyor.

Samsung ve 3900MAH batarya, SD 8gen2 beni korkuyor elimde ki S21FE bile 4500MAH ile 1 gün zor çıkıyor.

8 Gen 2 verimli bir işlemci. S21 FE'nin SDN versiyonuda Exy versiyonuda verimsiz. S23 kullanan arkadaşımdan ekran süresini alabilirim isterseniz.

8 gen 2 verimli bir işlemci. S21 FE'nin sdn versiyonuda exy versiyonuda verimsiz. S23 kullanan arkadaşımdan ekran süresini alabilirim isterseniz.

8gen2 kaç saat ekran süresi veriyor peki benim S21FE ara ara kullanırsan 1gun zor çıkarır, ama yoğun kullanırsanız cihazi 5bucuk saat verir ekran süresi.

@5thAvenue 8 gen 2'nin verimliliği ile Exynos 2100'ün verimliliği arasında dağlar var.
S23 ile S22 Ultra düzeyinde ve bazen daha iyi ekran süresi alıyorsunuz.
mAh dediginiz sadece batarya kapasitesi ama işlemci tüketimi her şeyi belirleyen etken.

Evet bunu biliyorum. Ama ileride pilin kapasite kayıplarına var iOS yazılımla kurtaracak tabii ki.

8gen2 kaç saat ekran süresi veriyor peki benim S21FE ara ara kullanırsan 1gun zor çıkarır, ama yoğun kullanırsanız cihazi 5bucuk saat verir ekran süresi.

Evet bunu biliyorum. Ama ileride pilin kapasite kayıplarına var iOS yazılımla kurtaracak tabii ki.

Şahsen ben AOD açık bir şekilde ve 3088X1440 120 Hz'de 6 saatleri görüyorum oyun oynayarak. S23 için bir kullanan arkadaşıma sorayım sizin için.

Yani ben şimdi S21FE ye satıp üzerine para koyarsam fikrim iPhone14 filan almaktan yana tabii ki S23 kadar iyi kamerası hızı olmayabilir ama kafam rahat olur bir de o ekosistem girmek istiyorum en azından sevmezsem değiştiririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı