S23 vs iPhone 13

Vallahi hocam bu hataları ilk kez senden duyuyorum acaba sen One UI 6 mı kullanıyorsun çünkü One UI 5 sorunsuz gibi.
Geçen hafta UI6 ya güncelledim. Bahsedildiği gibi you tubeda herhangi bir problem yaşamadım ki YouTube da yoğun şekilde video izlerim. Farkettiğim bşr değişiklik parmak izi okuyucusunda
Parmak izi okuyucusu farkedilir derecede hızlanmış. Geçişler daha da güzelleşmiş.

Son kez söylüyorum, sen hata alıyorsun diye o telefon çöp olmuyor. %99 hata almadı%1 kişi hata aldı diye o ürün çöp olmuyor, sorun sana özgü oluyor.

Konuya S23 kullanan kişiler geliyor ve sorun yaşamadıklarını söylüyorlar sende gelip fanboy diyorsun. Ne kadar acınası...
Yani bir tek bana denk geldi öylemi ben %1im?

Telefonu sıfır aldım içeriside genel olarak boş ama ben hata alıyorum başkaları almıyor?bence herkes bu hataları alıyor ama uygulamayı kapatıp açınca düzeldiği ve sürekli bu hataları vermedikleri için siz verince kapatıp açıyorsunuz uygulamayı bu sefer düzgün çalışıyor unutuyorsunuz önemsemiyorsunuz veya problem etmiyorsunuz.

Bende bunu bu tarz hatalarla birlikte ip11 yerine tercih ederim ama 13 yerine tercih etmem.

Yani bir tek bana denk geldi öylemi ben %1im?

Telefonu sıfır aldım içeriside genel olarak boş ama ben hata alıyorum başkaları almıyor?bence herkes bu hataları alıyor ama uygulamayı kapatıp açınca düzeldiği ve sürekli bu hataları vermedikleri için siz verince kapatıp açıyorsunuz uygulamayı bu sefer düzgün çalışıyor unutuyorsunuz önemsemiyorsunuz veya problem etmiyorsunuz.

Bende bunu bu tarz hatalarla birlikte ip11 yerine tercih ederim ama 13 yerine tercih etmem.

Evet, ya yalan söylüyorsun ya da sadece sen yaşıyorsun. Buyur şu konuda en az 5 tane S serisi Samsung kullanan var hepside sorunsuz olduğunu söylüyorlar.

Ayrıca gidip iPhone 13 alarak paranı çöpe atabilirsin umrumuzda değil.

Aslında bence bütün sorun cihazların depolama biriminden kaynaklanıyor. Kaliteli depolama daha hızlı cihaz demek bence. Bilgisayarda da aynı şekilde. eMMC cihazdan ufs2 cihaza geçtim. Arada o kadar fark var ki.

Aynen öyle %1 falan değil,aynı güncellemeyi indirdik hani telefonda yeni belki benimki çoğu yazan kişininkinden de daha yenidir.

Birisinde sorun çıkarken diğerinde çıkmayabiliyor, bu da o telefonu tamamen sorunlu veya tamamen sorunsuz diyemeyiz.

S23 ve OneUI kesinlikle sorunsuz çünkü neredeyse tüm kullanıcıların fikri bu yönde. Daha da uğraşmayacağım çünkü duvara konuşuyorum ve duvar dahi anlardı.

Birisinde sorun çıkarken diğerinde çıkmayabiliyor, bu da o telefonu tamamen sorunlu veya tamamen sorunsuz diyemeyiz.

S23 ve One UI kesinlikle sorunsuz çünkü neredeyse tüm kullanıcıların fikri bu yönde. Daha da uğraşmayacağım çünkü duvara konuşuyorum ve duvar dahi anlardı.

Bencede aynı şeyi bir başkasıda söylüyordu ben link attım kendisindede aynı sorun olduğunu gördü ve buna rağmen savunmaya devam etmişti.

Sorunu önemsememek ile sorun yok demek farklı şeyler.

One UI iOS gibi değil ve fark var, yakın falanda değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı