S23 vs iPhone 13

Yakın zamanda sırf merakımdan S23'ten 13'e geçtim, hiç de pişman değilim. Yukarıda biri daha belirtmiş, tek sıkıntısı günlük kullanımda pili oluyor. Biraz da iOS veya Android'den hangisine yatkın olduğun önemli aslında. Ben IOS'un akıcılığına hayran kaldım. S23 de zaman zaman takılma yaşıyordum, IOS'da da çok nadir oluyor fakat Android'deki kasma gibi değil, alttaki ana menü çubuğu SS aldıktan sonra falan buga giriyor bir kere yukarı kaydırınca düzeliyor.
İlk defa sizden duydum bunu cihazda sorun olma ihtimali nedir?

Yakın zamanda sırf merakımdan S23'ten 13'e geçtim, hiç de pişman değilim. Yukarıda biri daha belirtmiş, tek sıkıntısı günlük kullanımda pili oluyor. Biraz da iOS veya Android'den hangisine yatkın olduğun önemli aslında. Ben IOS'un akıcılığına hayran kaldım. S23 de zaman zaman takılma yaşıyordum, IOS'da da çok nadir oluyor fakat Android'deki kasma gibi değil, alttaki ana menü çubuğu SS aldıktan sonra falan buga giriyor bir kere yukarı kaydırınca düzeliyor.

OneUI 6.0 kurbanı olmuşsunuz. Şu an bu tür sorunlarla beraber kasma mevcut değil. 14 Pro Max'tan S23 Ultra'ya geçen birisinin yorumu 🙂

Ayrıca S23 kullanan bir kişiyi etiketleyebilirim.

Android fanı olarak iPhone 13 derim sosyal medya ve uygulamalardaki kullanım ve akıcılık farkı cidden cok anlasılıyor hele aktif Instagram kullanıyorsanız farkı cok anlarsınız.

Samsung'un Meta anlaşmasını direkt yavana attınız 🙂 S23 serisinde İnstagram'da kalite kaybı yok.

Valla garanti önemli değilse YD bu fiyat bantlarına S23 Ultra veya S24 Ultra da bulabilirsin (kaydı oluyor server ile) . Sırf ekranları bile onları almaya değer. Yok ben YD telefon istemem dersen ben olsam sırf servis, aksesuar, 2.el'de daha az değer kaybı, optimizasyon için 13 alırdım.

iPhone fiyatından ötürü hiç sevmem ama mavi bir iPhone 13 alınır ya
Kırmızı da güzel. Bende kırmızı 12 var. Bayılıyorum kırmızı ve mavi iphonelara :D

Sorun cihazda mı yoksa farklı bir durum mu var bilmiyorum ama ileride yeni çıkan bir Pro modeline geçmeyi düşünüyorum.

Cihazda da sorun olabilir, sonuçta insan yapısı. Ancak ben OneUI 6.0 ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü başka iPhone kullanıcıları da IOS 17'de böyle sorunlar, hatta daha ağırlarını yaşadılar. Tabi şans meselesi, çoğumuz hiç yaşamadık diyebiliriz. Ancak unutulmamalı ki ilk sürümler her zaman sorunlu oluyor.

Onun dışında, iPhone'nin düz modellerini tamamen israf olarak görüyorum ve asla kullanmadım, kullanmayacağım. Pro model her zaman daha iyidir.

Cihazda da sorun olabilir, sonuçta insan yapısı. Ancak ben One UI 6.0 ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü başka iPhone kullanıcıları da iOS 17'de böyle sorunlar, hatta daha ağırlarını yaşadılar. Tabii şans meselesi, çoğumuz hiç yaşamadık diyebiliriz. Ancak unutulmamalı ki ilk sürümler her zaman sorunlu oluyor.

Onun dışında, IPhone'nin düz modellerini tamamen israf olarak görüyorum ve asla kullanmadım, kullanmayacağım. Pro model her zaman daha iyidir.

Katılıyorum, yakın bir zamanda Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. 120Hz olayı çok canımı sıkmıştı başta, Pro modeli ile düzeleceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı