S23 vs iPhone12 vs iPhone13

@Erenk1905, yüksek seviye bir cihazı her yıl değişmesi bir ihtiyaç değil. Bunu yapacak kadar zengin bir ülke değiliz. Burada düzenlenmemiş bir açık var zaten. Milletin gömlek değiştirir gibi sürekli satın aldığı yüksek seviye ürünler bir şekilde herkesin cebine kayıp olarak yansıyor.

Ayrıca Instagram bilmem nesi için bir yığın para vermeye gerek yok. S23 de gayet iyi fotoğraf çekiyor.

bkz.

@Erenk1905, Apple gereken güncellemeyi her yıl veriyor zaten. Arada en az 3 nesil olmadıkça sıradan bir son kullanıcı için hiçbir fark oluşmuyor. Hele hele derdi sadece sosyal medya olanlar için hiçbir şey ifade etmiyor.

Hocam sizde anlama sorunu mu var yoksa ben mi anlatamıyorum? Fotoğraf olarak sorun yok. Video tarafı sıkıntılı.

Dostlar hepinizine teşekkür ederim.
Çok çok teşekkür ediyorum.
Baya arkadaş yardımcı olmuş,konuya cevap vermiş.
Allah razı olsun hepinizden
İyi Sosyaller

S23 de 8 gen 2 gibi çok güçlü bir işlemci var. Bu işlemcinin oyunlarda mağdur edeceğini düşünmüyorum.
Kardeşim mobil oyuncusuyum ve andirod kullanıcısıyım her ne kadar ilk aldığınız zaman mağdur etmesede 1-2yıl geçirdiği zamanlarda kasılmalara başlar. Ama ilk zamanlarda bı ios kadar olmasada performans verir.

Gidip Xiaomi veya düşük model Android alırsanız olacağı budur. S10 ile daha cayır cayır oyun oynayanlar var. Beş para etmez mal alıp o malı kötülemek ayrı bir kafa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…