S23 vs iPhone12 vs iPhone13

Yerinizde olsam iPhone alırdım. Adı yetiyor, kalitesi yetiyor. Sosyal medya da daha güzel fotoğraflar iPhone'la çekebilirsiniz. Android kamerası klasik. İyi gözüksen bile kötü çekiyor.
Beni düşündüren de bu 24k veriirimde örneğin bi selfiemden veya çekindiğim bi portre modundan emin olur muyum olmaz mıyım bilemiyorum.
@Erenk1905

S23 alın tabii ki iPhone 14 rakibi iPhone 13'e 34000 TL vermeyin

Yerinizde olsam iPhone alırdım. Adı yetiyor, kalitesi yetiyor. Sosyal medya da daha güzel fotoğraflar IPhone'la çekebilirsiniz. Android kamerası klasik. İyi gözüksen bile kötü çekiyor.

Sen çok eskide kalmışsın be

Fotoğraf konusunda üzer mi hocam

Fotoğraf konusunda S23 iPhone 14'ten daha iyi, video performansında iPhone 14 S23'ten daha iyi. Önceden Android telefonlarla çekilen fotoğraflar İnstagram'da iyi çıkmıyordu lakin o düzeltildi.

Beni düşündüren de bu 24K veriirimde örneğin bir selfiemden veya çekindiğim bir portre modundan emin olur muyum olmaz mıyım bilemiyorum.
@Erenk1905

S23'ün kamerası fotoğraf olarak hem ön hem arka kamerada çok başarılı. S23'ün fotoğraf performansı JPEG olarak 14 Pro'dan daha iyi. iPhone video olayında daha başarılı. S23 almak kamerada sana bir şey kaybettirmez. Dezavantajların ikinci el ile sosyal medya video performansı olur.

Fotoğraf konusunda üzer mi hocam.
Bir selfie veya bir portrede ulan şu çocuğun 13ü veya 12'si daha iyi çekiyor dedirtir mi?

Tabii ki hayır.

S23'ün kamerası fotoğraf olarak hem ön hem arka kamerada çok başarılı. S23'ün fotoğraf performansı JPEG olarak 14 Pro'dan daha iyi. iPhone video olayında daha başarılı. S23 almak kamerada sana bir şey kaybettirmez. Dezavantajların ikinci el ile sosyal medya video performansı olur.

Tabii ki hayır.
2.el de büyük bi etken telefon alımında ama birşeylerden de feragat etmek lazım o zaman

@enesaygul07, memleketten dışarı akan dövizin sebebini görünce insan afallıyor. Üç kuruşa çalışan işçiler bunun için mi yoruluyor diye...

Akıllı teknolojilerin ve sosyal medyanın toplumsal hayattaki yeriyle ilgili zihniyetinizi değiştirmelisiniz.

Son düzenleme:
2.el de büyük bir etken telefon alımında ama birşeylerden de feragat etmek lazım o zaman.

Şöyle bir şey var eğer her yıl ya da 2 yılda bir telefon değiştiriyorsan iPhone almak ikinci el olarak daha mantıklı olur ama 5-6 yıl kullanacaksan fiyat ve kamerada fotoğraf performansı baz alındığında S23 almak kesinlikle bu bütçede en doğru tercih olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı