S23 vs iPhone12 vs iPhone13

Hiç okumadım yazdıklarını ama bu kadar uzun yazdıysan iyi tilt olmuşsun sanırım :D
Tüh ya tesadüfe bak tam da sizin mesaja haha attıktan sonra 15 saat önce mesaj yazdığım konu önünüze düşmüş. "Profiline girince belli ettin" cümlesi ile siz kendiniz söylediniz zaten profilime girip mesajlarıma baktığınızı.

Hayırdır siz niye kışkırdınız ki şimdi? Haha atmam zorunuza mı gitti? Ben kendi malımı namusum gibi savunmuyorum her mesajımda sadece memnun olduğumu belirtiyorum. Sizin gibi yersiz eleştirmiyorum. S23 kamerasına mülteci gibi gösteriyor diyen birisine nasıl bir açıklama yapabilirim? Takıldım sadece öylesine. 14 Pro Max alıp paşa paşa kullanabilirsiniz umurumda bile olmaz isteyen istediği malı kullanır.

Konu 14 Pro max konusu değilmiş başka bir konuda da S23 Ultra önerenlere fanboy dediğiniz mesaj aklımda olduğu için öyle yazdım.

Başka bir konuda mesajına haha attım diye yedirememiş profilime girip mesajları kontrol etmiş 😂😂😂 ne diyeyim ki
STHU. İphone o kadar para vermek zor geliyor diyemiyorsunuz ahbap. Bizzat gittim denedim kameralarını ve Apple ürünlerinin kamera ışık ayarlamalarını, kenar genişliği ve üstündeki giysiyi bile güzel gösterebildiğini gördüm. Aynısını Android marka telefonda da çektim. Performans istiyorsanız S23 ama fotoğraf çekilirken iPhone kullanan bir arkadaşından rica etmek durumundasın.

STHU. İphone o kadar para vermek zor geliyor diyemiyorsunuz ahbap. Bizzat gittim denedim kameralarını ve Apple ürünlerinin kamera ışık ayarlamalarını, kenar genişliği ve üstündeki giysiyi bile güzel gösterebildiğini gördüm. Aynısını Android marka telefonda da çektim. Performans istiyorsanız S23 ama fotoğraf çekilirken iPhone kullanan bir arkadaşından rica etmek durumundasın.
Evet S23 ün muadili olan iPhone 14 e 15 bin lira daha fazla para vermek zor ve gereksiz geliyor. Ben kamerasından memnunum. Bazı şikayetlerim var ama güncelleme ile giderilebilecek şeyler. Şuana kadar gördüğüm ben değil iPhone kullanan arkadaşlarım benden rica ediyor çünkü 50 bin liralık iPhone alacak durumları yok. Ayrıca iPhone 14 ün kamerası daha iyiyse bile ki 15 bin liralık fark olduğunu düşünmüyorum. Konu iPhone 12-13 konusu. 12 yi hiç değerlendirmiyorum bile. 13 ün kamera konusunda S23 e göre iyi olduğu konular var ama totale bakacak olursak S23 ile denk bir cihaz bile değil. Yani ben böyle düşünüyorum. Ben de S23 ile 13 arasında kalmıştım S23 tercih ettim.

S23 andiriod cihaz andiriod eğer oyun falan oynayacaksan bütçende varsa 13 tercih ederim oyun için Android almak çok büyük hata olur ama günlük kullanıma için S23 öneririm daha uyguna geldiği için.

120 Hz ve A15 çipinden güçlü Snapdragon 8 gen 2 kullanan telefonu 60 Hz panelli iPhone 13'ten düşük yapan şey nedir kat kat daha iyi oyun performansı sunuyor S23, konu hakkında bilginiz yok ise yorum yapmayın.

Yerinizde olsam iPhone alırdım. Adı yetiyor, kalitesi yetiyor. Sosyal medya da daha güzel fotoğraflar IPhone'la çekebilirsiniz. Android kamerası klasik. İyi gözüksen bile kötü çekiyor.

Fanboyluk yapacak devir değil cidden.

Sthu. iPhone o kadar para vermek zor geliyor diyemiyorsunuz ahbap. Bizzat gittim denedim kameralarını ve Apple ürünlerinin kamera ışık ayarlamalarını, kenar genişliği ve üstündeki giysiyi bile güzel gösterebildiğini gördüm. Aynısını Android marka telefonda da çektim. Performans istiyorsanız S23 ama fotoğraf çekilirken iPhone kullanan bir arkadaşından rica etmek durumundasın.

Cidden bu markanın fanboyluğunu yapıp karşılığında bir şeyler alıyor musunuz hiç anlamadım, insanları yanlış yönlendirmeyin (diğer üyeler üstünüze alınmayın).

Son düzenleme:
120 Hz ve A15 çipinden güçlü Snapdragon 8 gen 2 kullanan telefonu 60 Hz panelli iPhone 13'ten düşük yapan şey nedir kat kat daha iyi oyun performansı sunuyor S23, konu hakkında bilginiz yok ise yorum yapmayın.

Fanboyluk yapacak devir değil cidden.

Cidden bu markanın fanboyluğunu yapıp karşılığında bir şeyler alıyor musunuz hiç anlamadım, insanları yanlış yönlendirmeyin (diğer üyeler üstünüze alınmayın).
Hocam benim mesajlarıma neden beğenmedim ifadesi attınız anlamadım :/

S23 tabii ki. İkisinden çok daha güçlü olmasını geçtim, rakibi 14 Pro. Yok adı yeter, yok kalitesi yeter vs. böyle çocukca savunmaları ciddiye almayın. Bu zihniyette fanları oldukça değil 85, 185 yapsa gene satışları düşmez Apple'ın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı