S23 vs iPhone12 vs iPhone13

Gidip Xiaomi veya düşük model Android alırsanız olacağı budur. S10 ile daha cayır cayır oyun oynayanlar var. Beş para etmez mal alıp o malı kötülemek ayrı bir kafa...

Düşük model kullandığını nereden biliyorsunuz, müneccim misin?
S10 ile oyun oynamaya kalktığında ya oyundan atıyor ya da dondugu için kendin çıkmak zorunda kalıyorsun oyundan. Çok ısınması da cabası yani…

Gidip Xiaomi veya düşük model Android alırsanız olacağı budur. S10 ile daha cayır cayır oyun oynayanlar var. Beş para etmez mal alıp o malı kötülemek ayrı bir kafa...

Kardeşim S10 ile ilk zamanlarda oynar ama eğer çok PUBG M oynayan biriyse ve Scrim falan katılıyorsa kasmalara başlar. Bilgin yok çok konuşma bence.

Kardeşim S10 ile ilk zamanlarda oynar ama eğer çok PUBG M oynayan biriyse ve Scrim falan katılıyorsa kasmalara başlar. Bilgin yok çok konuşma bence.

Şu an S10 ile oynayanlar var ve ben senin eline aldığın modelden 10 kat fazla telefon modeli deneyimledim İstersen sen çok konuşma.

Elimdeki telefon modelini bilmeden konuşmandan belli bilmediğin kardesim.

14 Pro Max ve 13 Pro Max dahil olmak üzere 5'ten fazla iPhone modeli ve 20'den fazla Android telefon deneyimledim, kendinde konuşma hakkı bulma hiç istersen

Aktif olarak iPhone 11 Pro kullanıyorum.

Son düzenleme:
Yerinizde olsam iPhone alırdım. Adı yetiyor, kalitesi yetiyor. Sosyal medya da daha güzel fotoğraflar iPhone'la çekebilirsiniz. Android kamerası klasik. İyi gözüksen bile kötü çekiyor.
Telefon sadece kameradan ibaret değil fiyat farkı var bide uzerine işlemci+ram farkı ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…