S23 vs S23 FE

Merhaba arkadaşlar, bu iki telefon arasında ki fiyat farkına gerçekten değer mi?
PUBG gibi ağır oyunlar oynamam, tek elle oynan idle tarzı oyunlar oynarım, YouTube'da takılırım. Sizce günümüze göre hangisi alınmalı? Tabii S23 diyeceksiniz ama gerçekten o fiyat farkına değer mi?

Aslında seninde dediğin gibi tabii ki S23 ama eğer bütçen sıkıntılı ise ve her oyunu en yüksek ayarlarda oynama fetişin yoksa S23 FE al geç.

Merhaba arkadaşlar, bu iki telefon arasında ki fiyat farkına gerçekten değer mi?
PUBG gibi ağır oyunlar oynamam, tek elle oynan idle tarzı oyunlar oynarım, YouTube'da takılırım. Sizce günümüze göre hangisi alınmalı? Tabii S23 diyeceksiniz ama gerçekten o fiyat farkına değer mi?

Değer, S23FE kullandım bataryası kronik çok hızlı gidiyor ekran süresi olarak 4-5 saat zor aldığım olmuştu iade ettim direk S23 aldım canavar gibi çalışıyor batarya performansıda daha iyi.

Değer bence hocam eğer verebiliyorsanız kesinlikle S23 almalısınız daha iyi işlemci daha iyi kamera daha iyi batarya S22 bile S23 FEden batarya hariç üstünken S23.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı