iOS istersen IP 13 Android için S23.
Airpods pro için iyi diyorlardı ben düz 2.nesil olanı tasarımı için alıyorum kulağa oturuşu düşmeyişi ilgimi çeken kısım
AirPods 1 veya 2 ile kıyaslarsan iyi. Çoğu kulaklık o ses kalitesini veriyor piyasadaki. Bende TaoTronics kulak içi var bassları daha iyi, hala onunla müzik dinlerim.
@İnternetsizim Exynos 2400'ün herhangi bir sorunu yok. S23'teki 8 gen 2'den hem CPU'da hem de GPU'da daha güçlü bir SoC.
@irsuya@İrsuya
Önerin veya tavsiyen var midir?
Gönül rahatlığıyla güvenebilirsin. Bir sorunu yok, PPA’da A14 & A15’in dökümü ayarı bir dökümhanede üretildi ve hem saf güçte hem verimlilikte 8 Gen 3’e ayak uydurup, A17’yi geçiyor. Konuya gelecek olursak; 13 modelini direkt ele, alınabilirliğini kaybetmiş, fiyat bandındaki cihazlarla rekabet edemeyen bir model. S23 ve S24’e gelecek olursak, Samsung S24, modelleri ile yeni güncelleme politikasına geçti, bu modeller 7 sene güncelleme alacakken, S23, 4 yıl güncelleme alacak (1 tanesini yedi), bunun dışında panelde aşırı bir fark var, özellikle CPU’da daha güçlü SoC ve SoC itibariyle appleri daha yüksek çözünürlükte çalıştırma, çok daha ince tasarım gibi avantajları var. Hülasa edecek olursak, bütçeyi S24’e esnetirken bir zorluk çekmiyorsan tereddüt etmeden S24 alabilirsin.Şu anda Exynos işlemciye pek güvenemiyorum o yuzden S23 mantikli geliyor. Kesinlikle Exynos kötüdür falan demiyorum ama güvenemiyorum.
@irsuya
Gönül rahatlığıyla güvenebilirsin. Bir sorunu yok, PPA'da A14 & A15'in dökümü ayarı bir dökümhanede üretildi ve hem saf güçte hem verimlilikte 8 gen 3'e ayak uydurup, A17'yi geçiyor. Konuya gelecek olursak; 13 modelini direkt ele, alınabilirliğini kaybetmiş, fiyat bandındaki cihazlarla rekabet edemeyen bir model. S23 ve S24'e gelecek olursak, Samsung S24, modelleri ile yeni güncelleme politikasına geçti, bu modeller 7 sene güncelleme alacakken, S23, 4 yıl güncelleme alacak (1 tanesini yedi), bunun dışında panelde aşırı bir fark var, özellikle CPU'da daha güçlü SoC ve SoC itibarıyla appleri daha yüksek çözünürlükte çalıştırma, çok daha ince tasarım gibi avantajları var. Hülasa edecek olursak, bütçeyi S24'e esnetirken bir zorluk çekmiyorsan tereddüt etmeden S24 alabilirsin.
Oyunlar, S24’te daha yüksek çözünürlükte çalışıyor. S23 alırsan pişman olmazsın. A17, 8 Gen 2’nin CPU’da önünde fakat oyun bölümünü ilgilendiren GPU bileşeninde 8 Gen 2 daha güçlü ve çok daha az yakıyor.Appleri daha yuksek çözünürlükte çalıştırma demişsin onu anlamadım, bir de A17'yi geçiyor demişsin S23 alırsam pişman olur muyum gen 2 A17'nin cokmu arkasında yorumun için teşekkürler.
Oyunlar, S24’te daha yüksek çözünürlükte çalışıyor. S23 alırsan pişman olmazsın. A17, 8 Gen 2’nin CPU’da önünde fakat oyun bölümünü ilgilendiren GPU bileşeninde 8 Gen 2 daha güçlü ve çok daha az yakıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.