S23 vs S24

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. S23 almak istiyordum ve mağazalarda zam gelmiş Amazon'da 29 bin TL'ye hala satılıyor. Şimdi S23'ü alınır mı? Yoksa S24'ü beklemeye değer mi?
S24'ü beklerken bir daha zamn gelmesinden korkuyorum mağaza fiyatı 34 bin TL de verebilirim ama daha zamlanırsa bütçe yetmez buna bile zor çıkıyorum. Sadece uzun ömürlü olsun + kamerası için bu bütçelere çıktım. Sizce ne yapmalıyım? Şu anki telefonum A50.

Fiyat artislarindan korkuyorsan S23'u alip gec. Ayrica ortada olmayan bir cihaz hakkinda da yorum yapamayiz. Ama butce bakimindan sorunun yoksa S24'un cikmasina pek bir zaman kalmadi, bekleyebilirsin.

Arkadaşlar merhaba. S23 almak istiyordum ve mağazalarda zam gelmiş Amazon'da 29 bin TL'ye hala satılıyor. Şimdi S23'ü alınır mı? Yoksa S24'ü beklemeye değer mi?
S24'ü beklerken bir daha zamn gelmesinden korkuyorum mağaza fiyatı 34 bin TL de verebilirim ama daha zamlanırsa bütçe yetmez buna bile zor çıkıyorum. Sadece uzun ömürlü olsun + kamerası için bu bütçelere çıktım. Sizce ne yapmalıyım? Şu anki telefonum A50.
S23 alın.

Güç olarak büyük ihtimal s24.

S23 sizin kriterlerinizi fazlasıyla karşılar, iki model arasında S22 ve S23 arasındaki SoC'dan dolayı oluşan fark kadar çığır bir fark oluşmayacak zaten.

S24'ü beklerken bir daha zamn gelmesinden korkuyorum mağaza fiyatı 34 bin TL de verebilirim ama daha zamlanırsa bütçe yetmez buna bile zor çıkıyorum.
S24 çıkana kadar S23 34K'yı geçmez, fiyatı çok oynamaz bile. S24 bekleye de bilirsiniz ancak belirttiğim gibi S23'te sizin kriterlerinizi karşılayacak üst segment bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı