S23 vs S24

Vanga28

Hectopat
Daha fazla  
Dün S24 tanıtıldı sizce 23'ten sonra büyük bir değişiklik var mı tasarım ve donanımsal olarak beklentilerinizi karşıladı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung AI ve 7 sene güncelleme ömrü güzel gibi, 2600 nitlik ekran da güzel bir artı bence.

Asıl yıllardır değişmesi gereken sensör boyutu, 25 wattlık hızlı şarj gibi bir amiral gemisine yakışmayan detaylar değişmemiş, S23'ün 27.999 TL'lik fiyatı ise S24 ile 39.999 TL'ye çıkmış. En azından çıkışını bu fiyatla gerçekleştirmiş. Exynos'lu modelin gelmesi de ayrı bir üzdü.

Ben S23 tercih ederdim muhtemelen.

@Vanga28 kayda değer çok gelişme var ama fiyatı düşmediği sürece S24'un alinabilirliği yok. Düşene kadar bekleyin.

Fazlasiyla karsiladi. 7 sene guncelleme destegi ve base modellere de 4K 120 FPS gelmesi cok sasirtti. Ancak en buyuk beklentim hala Exynos 2400 tarafinda ve muhtemelen bu beklentilerimi karsilayacak.

Tamamen koseli tasarim da cok premium olmus.

Fazlasiyla karsiladi. 7 sene guncelleme destegi ve base modellere de 4K 120 FPS gelmesi cok sasirtti. Ancak en buyuk beklentim hala Exynos 2400 tarafinda ve muhtemelen bu beklentilerimi karsilayacak.

Tamamen koseli tasarim da cok premium olmus.
Tamamen köşeli tasarımdan kastınız ne hocam? Ben S23 ve S24 arasında tasarımsal bir fark göremedim de.

Tamamen köşeli tasarımdan kastınız ne hocam? Ben S23 ve S24 arasında tasarımsal bir fark göremedim de.

IMG_4641.jpeg

Sagdaki model S23, soldaki 14. S24’te 14 gibi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı