S23 vs S24FE vs mi 13T Pro

S23 ile S24 arasından mı? S23 2 sene Android desteği kaldı. Buna karşın S24 daha 5-6 sene Android alacak. S24 işlemci ve ekran paneli yönündende önde. Bir de bir rık daha büyük ekran ve daha düz yan hatlardan dolayı S24 benim elime daha iyi oturuyordu. Bence farka değer ama S23'te kötü cihaz değildir.
fe modeli içime sinmiyor, ya plus ya düz 24 alacağım yüksek ihtimal ama beklesem mi şubatı yoksa en kısa sürede alsam mi bilmiyorum.

FE kısılmış modeller oldukları için bu tarz sorunların olması normal. Düz ve üstü S modellerinde bu tarz sorunlar olmaz. A kasasına koyulmuş S donanımı olarak yorumlarım zaten her zaman FE modellerini, düz S'in de altında, skalanın en dibindedir.

Donanımı satan şey yazılımdır. Yazılım düzgün olmadıktan sonra dünyanın en iyi donanımını kullansalar da nafile. Yine tercih senin tabii ama reklam ve bloatware dolu, Çinli, iOS çakması MIUI kullanacağıma tuşlu telefon kullanmayı yeğlerim.
Hocam ben de S20FE kullanıyorum, 1 senede akıcılığın azalma sebebi FE olmasıyla mı alakalı, işlemcisi fena değil aslında ama. Mesela bir üst düz S serisi ile arasında devasa mı fark oluyor?

fe modeli içime sinmiyor, ya plus ya düz 24 alacağım yüksek ihtimal ama beklesem mi şubatı yoksa en kısa sürede alsam mi bilmiyorum.
Bütçeniz ne kadar? Hangi telefonu kullanıyorsunuz? Telefonu ne için kullanacaksınız? Bunları söylersen senin için önerbileceğim Samsung modellerini söyleyebilirim.

Bütçeniz ne kadar? Hangi telefonu kullanıyorsunuz? Telefonu ne için kullanacaksınız? Bunları söylersen senin için önerbileceğim Samsung modellerini söyleyebilirim.
Bütçem en fazla 24+plusı zorlayabiir, İphone 11 kullanıyorum ve çoğu zaman sosyal medya, dizi film ve bir iki tane de oyun yüklemek istiyorum(11'de yer kalmadığı için oyun oynayamıyorum)Benim için önceliğim kaliteli bir ekran ve uzun süre giden bir batarya olmalı. S23 ve S24 modellerini dün inceledim başta S23 düşünüyordum fakat S24'e çıkarsam düz model yerine biraz daha zorlayıp + modelini almam daha mantıklı geliyor.

S23 neredeyse 2 sene olacağından pek sıcak bakamıyorum, diğer 2 telefon arasında kaldım. Şu an iPhone 11 kullanıyorum ve yazılım her ne kadar sorunsuz dense de artık takılma donma RAM yetersizliği gibi sorunlar yaşıyorum. Mi 13T Pro içime çok siniyor özellikle 120W şarj benim işime bayağı yarayacak bir şey fakat yazılımından korkuyorum. Samsung'ta iste S24 FE ile S23 arasındayım, acaba S23 alsam mi 13T Pro almadım diye pişmanlık yaşar mıyım diye düşünüyorum. Amiral gemisi, küçük ekran, harika çerçeveler ve aşırı rahat ve seri bir cihaz s23.
Çok kararsız kaldım telefon konusunda, beni uzun süre memnun bir şekilde götürecek bir telefon istiyorum. Hangi modeli almalıyım?

Samsung'lar arasindan S24FE al Exynos olduğu icin ön yargım vardi ama kasasi büyük oldugundan Exynos olmasina ragmen isinmiyor. S23'ten gecince hissetsigim tek eksiklik ultrasonik parmak izi oldu. 6.1inch gündelik için iyi ama bir video izleyeyim bir oyun oynayayim derken moral bozuyor. Ayrica 24 serisi AI icin uretildi. S23 S24feden iyi diyenler iyi yanlarinida sayarsa sevinirim.

Kalan parayada sarki dinliyorsan Buds2Pro yoksa Galaxy Watch 7 alirsin.

24FE 24 ve 24Plus'un kullandigi 3.2'lik islemcinin 3.1'lik varyantini kullaniyor. Tam anlamiyla f/p canavarı.

Samsung sitesin de biraz pahalı piyasa fiyatına göre. Değişim kampanyası + ek takas desteği sunuyor bazı dönemler de. İphone 11e şu an için 14bin veriyor galiba tabi telefon sağlam ise birde ilk alışverişe özel %5 kampanyası var. Hangisi uyguna geliyorsa piyasa fiyatımı yoksa Samsung fiyatı mı karşılaştır. En premium cihaz olarak s24+ öneririm sana ekran qhd+ en fazla nit değerine sahip bir cihaz ultradan bile daha fazla nit değeri sunuyor. Batarya olarak kesinlikle üzmez senin için buraya batarya kullanımını bırakıyorum. S24+ hariç Eğer film dizi oyun dersen fe modeli derim. Ben sosyal medyada takılırım büyük ekran önemli değil dersen daha premium bir cihaz istersen düz s24 daha mantıklıdır. Screenshot_20241228_203659_Device care.jpg

6.1inch gündelik için iyi ama bir video izleyeyim bir oyun oynayayim derken moral bozuyor.
Bu canımı sıktı benim de biraz, dün düz modellerde fotoğraf çekip galeriden fotoğrafa baktığımda bile plus modeli kadar bir şey anlamadım küçük olduğu için. Tek avantajı cepte çok iyi olur.

Samsung sitesin de biraz pahalı piyasa fiyatına göre. Değişim kampanyası + ek takas desteği sunuyor bazı dönemler de. İphone 11e şu an için 14bin veriyor galiba tabi telefon sağlam ise birde ilk alışverişe özel %5 kampanyası var. Hangisi uyguna geliyorsa piyasa fiyatımı yoksa Samsung fiyatı mı karşılaştır. En premium cihaz olarak s24+ öneririm sana ekran qhd+ en fazla nit değerine sahip bir cihaz ultradan bile daha fazla nit değeri sunuyor. Batarya olarak kesinlikle üzmez senin için buraya batarya kullanımını bırakıyorum. S24+ hariç Eğer film dizi oyun dersen fe modeli derim. Ben sosyal medyada takılırım büyük ekran önemli değil dersen daha premium bir cihaz istersen düz s24 daha mantıklıdır. Eki Görüntüle 2384788
Şimdi mesela diğer iphone'lar da düz modelleri de hemen hemen s24 ile aynı boyutta ama nedense s serisinin düz modelleri daha küçük gözüküyor.

Bu canımı sıktı benim de biraz, dün düz modellerde fotoğraf çekip galeriden fotoğrafa baktığımda bile Plus modeli kadar bir şey anlamadım küçük olduğu için. Tek avantajı cepte çok iyi olur.

Büyük bir ekran istiyorsaniz ek bütçe cikmadan 24FE almak sahsen bana daha cazip geliyor. 24FE ve S24Plus arasindaki fark 15k edecek kadar değil diye düşünüyorum.

Samsung sitesin de biraz pahalı piyasa fiyatına göre. Değişim kampanyası + ek takas desteği sunuyor bazı dönemler de. İphone 11e şu an için 14bin veriyor galiba tabi telefon sağlam ise birde ilk alışverişe özel %5 kampanyası var. Hangisi uyguna geliyorsa piyasa fiyatımı yoksa Samsung fiyatı mı karşılaştır. En premium cihaz olarak s24+ öneririm sana ekran qhd+ en fazla nit değerine sahip bir cihaz ultradan bile daha fazla nit değeri sunuyor. Batarya olarak kesinlikle üzmez senin için buraya batarya kullanımını bırakıyorum. S24+ hariç Eğer film dizi oyun dersen fe modeli derim. Ben sosyal medyada takılırım büyük ekran önemli değil dersen daha premium bir cihaz istersen düz s24 daha mantıklıdır. Eki Görüntüle 2384788
Plus modeline çıkabilirsem onu alacağım, çıkamazsam tekrar mağazaya gidip düz modellere bakıp ona göre karar vereceğim. :D FE'ye pek sıcak bakmıyorum premium cihazlar varken ama kararsızım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı