S23FE vs S22

Bütçe
20.000TL

radaschumi

Kilopat
Sorum yukarıda yazdığı gibi. Benim için önemli olan kamera ve günlük performans. Günlük ortalama 5 saat ekran sürem var, oyun vs. oynamıyorum. Eğer öneriniz olursa yine Samsung olursa iyi olur.

Daha düşük bütçeye A35-A55 bakılabilir ama ikisi arasından
Batarya performansı dışında S22 daha iyi ama batarya performansı olarak da S23 FE daha iyi.

Sorum yukarıda yazdığı gibi. Benim için önemli olan kamera ve günlük performans. Günlük ortalama 5 saat ekran sürem var, oyun vs. oynamıyorum. Eğer öneriniz olursa yine Samsung olursa iyi olur.

İkisi de tatmin eder. Ben şahsen S22 öneririm. Tek eksiği ekranı biraz küçük fakat yine de ideal.

S22 daha kibar bir cihaz ama pil performansı konusunda o kadar yeterli bir cihaz değil.
S23 fenin de kasası çok kaba kalın ama pil performansı nazaran daha iyi.
Dersiniz küçük ekran daha çok severim daha kibar olsun S22 ama derseniz büyük ekran istiyorum pil performansı nazaran daha iyi olsun S23 FE.

Daha düşük bütçeye A35-A55 bakılabilir ama ikisi arasından
Batarya performansı dışında S22 daha iyi ama batarya performansı olarak da S23 FE daha iyi.
A serisini pek düşünmüyorum hocam yine de teşekkürler.
Buna da bakılabilir.
Bu tarz markalar güven vermiyor bana.
İkisi de tatmin eder. Ben şahsen S22 öneririm. Tek eksiği ekranı biraz küçük fakat yine de ideal.
S22 daha kibar bir cihaz ama pil performansı konusunda o kadar yeterli bir cihaz değil.
S23 fenin de kasası çok kaba kalın ama pil performansı nazaran daha iyi.
Dersiniz küçük ekran daha çok severim daha kibar olsun S22 ama derseniz büyük ekran istiyorum pil performansı nazaran daha iyi olsun S23 FE.
Kamera konusunda ikisi arasında fark var mı? Bir de S22'nin pili yaklaşık kaç saat verir?

Snapdragon 8 gen 1 işlemcisi Samsung tarafından üretilen ve Exynos rakibi ile ufak farkları olan bir işlemci, bu da bilinen Snapdragon'un aksine bu işlemciyi ısınan ve hoyratça enerji harcayan bir hale getirmiş durumda. S22'yi almak istediğim için uzunca araştırmıştım geçen yıl, S22 hem işlemcinin sıcaklığı hem de buna bağlı artan enerji tüketimi ile baş etmekte zorlanıyor, ancak tasarım ve malzeme hissi olarak S22'yi elinize aldığınızda bariz premium bir telefon iken S23 FE ise A54'ün işlemci upgrade yapılmış hali ve tasarım olarak pek çok giriş orta segment diyebileceğimiz Android cihazdan bile geride bir tasarıma sahip.
Arkadaşların attığı Realme GT2 Pro ise 8 gen 1'in ısınması ile başa çıkabilme konusunda en başarılı cihazlardan biri, yine tasarım ve özellikle ekran konusunda S23FE'den daha iyi ve Snapdragon 8 gen 1'in şarj tüketimi konusundaki eksisini gerçek anlamda hızlı şarjı ile Samsung'a göre daha iyi kapatabiliyor.
Samsung 60W-100W gibi bir hızlı şarj ile gelse bu işlemci güç tüketimine rağmen sorun olmazdı ancak 25W şarj ile çok mantıklı değil.
Buy arada S22'nin 4 saat ve altında ekran süresi verdiği hep söyleniyor, hatta cihaz bunun için birkaç güncellemede almıştı son halini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı