Sorum yukarıda yazdığı gibi. Benim için önemli olan kamera ve günlük performans. Günlük ortalama 5 saat ekran sürem var, oyun vs. oynamıyorum. Eğer öneriniz olursa yine Samsung olursa iyi olur.
Sorum yukarıda yazdığı gibi. Benim için önemli olan kamera ve günlük performans. Günlük ortalama 5 saat ekran sürem var, oyun vs. oynamıyorum. Eğer öneriniz olursa yine Samsung olursa iyi olur.
Buna da bakılabilir.![]()
Realme GT 2 Pro 128 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme GT 2 Pro 128 GB 8 GB fiyatları 20.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme GT 2 Pro 128 GB 8 GB özelliklerini incele, 2 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
A serisini pek düşünmüyorum hocam yine de teşekkürler.Daha düşük bütçeye A35-A55 bakılabilir ama ikisi arasından
Batarya performansı dışında S22 daha iyi ama batarya performansı olarak da S23 FE daha iyi.
Bu tarz markalar güven vermiyor bana.Buna da bakılabilir.![]()
Realme GT 2 Pro 128 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme GT 2 Pro 128 GB 8 GB fiyatları 20.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme GT 2 Pro 128 GB 8 GB özelliklerini incele, 2 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
İkisi de tatmin eder. Ben şahsen S22 öneririm. Tek eksiği ekranı biraz küçük fakat yine de ideal.
Kamera konusunda ikisi arasında fark var mı? Bir de S22'nin pili yaklaşık kaç saat verir?S22 daha kibar bir cihaz ama pil performansı konusunda o kadar yeterli bir cihaz değil.
S23 fenin de kasası çok kaba kalın ama pil performansı nazaran daha iyi.
Dersiniz küçük ekran daha çok severim daha kibar olsun S22 ama derseniz büyük ekran istiyorum pil performansı nazaran daha iyi olsun S23 FE.
A serisini pek düşünmüyorum hocam yine de teşekkürler.
Bu tarz markalar güven vermiyor bana.
Kamera konusunda ikisi arasında fark var mı? Bir de S22'nin pili yaklaşık kaç saat verir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.