S23FE vs S23 vs S24

Bütçe
35000

TockPro

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, telefon değiştirmeye karar verdim ve Samsung bir telefon almak istiyorum.
Aklımda ilk önce S22 vardı ama batarya sorunu işlemci sorunları olduğunu duydum onun için kararımı 23 tarafına çevirdim. Fakat gel görki S23 ile S24 arasında 2.000 TL fark var ve S24 işlemci ve GB olarak (128 GB) az kalıyor. S23 ise 256 GB. Bir de internette S24'e 7 yıl S23'e 4 yıl güncelleme alacak diyorlar onun da arasında kaldım.

Bir de aklımda S23FE var fiyatı ucuz olduğu için eğer parasını hak ediyorsa.

Az para verip aradan kurtulabilirim diye düşündüm. Bu arada hiç oyun oynamayacağım sosyal medya ile falan ilgileneceğim sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında en iyisi S24 eğer S24 alabiliyorsanız hiç durmayın hemen alın eğer çıkamam diyorsanız S23 FE yerine eğer uzun kullanmak istiyorsanız S23 almalısınız ama almışken bence en iyisini alın tavsiyem S24.

Aralarında en iyisi S24 eğer S24 alabiliyorsanız hiç durmayın hemen alın eğer çıkamam diyorsanız S23 FE yerine eğer uzun kullanmak istiyorsanız S23 almalısınız ama almışken bence en iyisini alın tavsiyem s24.

Hocam S24'ün işlemci farkından ve 128 GB olmasından çekiniyorum S23 daha iyi bir tercih gibime geliyor.

Hocam S24'ün işlemci farkından ve 128 GB olmasından çekiniyorum S23 daha iyi bir tercih gibime geliyor.

Hocam uzun süre kullanmak istiyorsanız S24 daha iyi olacaktır artık Samsung Exynos ile olan sorunları çözdü eğer 128 GB size yetiyorsa kesinlikle S24 daha iyi olacaktır.

Hocam uzun süre kullanmak istiyorsanız S24 daha iyi olacaktır artık Samsung Exynos ile olan sorunları çözdü eğer 128 GB size yetiyorsa kesinlikle S24 daha iyi olacaktır.

Yani hocam ağım şahım fotoğraf çeken biri değilim ama 128 GB az geliyor göze 256 yerine.

Evet uzun süre kullanmak istiyorum.

Yani hocam ağım şahım fotoğraf çeken biri değilim ama 128 GB az geliyor göze 256 yerine.

Ama hocam bir 128 GB için 7 sene güncellemeden olmuş oluyorsunuz eğer çok fotoğraf çekmiyorsanız S24 öneririm net.

Evet uzun süre kullanmak istiyorum.

Uzun süre kullanmak için S24 en iyi tercih olacaktır.

Ama hocam bir 128 GB için 7 sene güncellemeden olmuş oluyorsunuz eğer çok fotoğraf çekmiyorsanız S24 öneririm net.

Uzun süre kullanmak için S24 en iyi tercih olacaktır.

Fotoğraf neredeyse hiç çekmiyorum bir ayda 10 fotoğraf bile çekmem o derece.

S24 alabilirim sanırım fikrimi değişdirdiniz.

Fotoğraf neredeyse hiç çekmiyorum bir ayda 10 fotoğraf bile çekmem o derece.

S24 alabilirim sanırım fikrimi değişdirdiniz.

Hocam fotoğraf çekmiyorsanız ve uzun süre sıkıntısız kullanmak istiyorsanız S24 daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı