S23'ten IPhone'a geçilmeli mi?

Rowns

Hectopat
S23 var şu an kullandığım gerçekten lanet ettim telefon kullanmaya. Şarj 3 4 saat gidiyor çok hızlı çiziliyor bazı yerlerde kasıyor ısınıyor. iPhone merak ediyorum 14'e veya 13'e geçesim var fiyatları fazla özellikleri düşük ama insanlar çok övüyor bende merak ediyorum. Zamanında 13 yerine S23 aldım pişman oldum sizce geçim mi?

Batarya istiyorsanız, iPhone işine bulaşmayın, powerbank'le gezersiniz. Kasmaz ama hızlı şarj yer. BMW gibi düşün.

S23 var şu an kullandığım gerçekten lanet ettim telefon kullanmaya. Şarj 3 4 saat gidiyor çok hızlı çiziliyor bazı yerlerde kasıyor ısınıyor. iPhone merak ediyorum 14'e veya 13'e geçesim var fiyatları fazla özellikleri düşük ama insanlar çok övüyor bende merak ediyorum. Zamanında 13 yerine S23 aldım pişman oldum sizce geçim mi?
13 alırsanız bu şikayetlerinizin geçeceğini hiç sanmıyorum. 14 Pro Max kullanıcısı olarak daha önce iPhone 13 kullandım, alev topuna dönüyordu telefon. Sadece pil konusunda memnun edebilir ben memnundum onun dışında elinizdeki S23 çok daha iyi iPhone 13’ten. Düz 14 veya 13’e geçmek gibi bir hataya düşmeyin.
S23’te bunları yaşamanız sizin şansınıza olmuş muhtemelen tanıdığım 2 tane S23 kullanıcısı arkadaşım var hiç böyle bir şikayet duymadım şarj olayı dışında (Konuda bahsedilen daha da düşük olması gerekenden)
14 Pro Max’ten de şikayetçi değilim ancak ben kendi paramla almadım, babamdan geçti. Babamdan geçmese asla bu telefona parasını vermezdim.

13 alırsanız bu şikayetlerinizin geçeceğini hiç sanmıyorum. 14 Pro Max kullanıcısı olarak daha önce iPhone 13 kullandım, alev topuna dönüyordu telefon. Sadece pil konusunda memnun eder onun dışında elinizdeki S23 çok daha iyi iPhone 13'ten. Düz 14 veya 13'e geçmek gibi bir hataya düşmeyin.
S23'te bunları yaşamanız sizin şansınıza olmuş muhtemelen tanıdığım 2 tane S23 kullanıcısı arkadaşım var hiç böyle bir şikayet duymadım şarj olayı dışında (konuda bahsedilen daha da düşük olması gerekenden)

Hocam fotoğraf başına yüzde 1 şarj yiyor. Kamera açınca telefon pert oluyor resmen özellikle yüzde 15 altı şarjlarda.

S23 ve kasması? Sanırım sizin cihazda problem var hocam normalde çok stabil ve kullananlar memnun S23'ten. iPhone'a geçilecekse de düz model kesinlikle alınmaz. Aldığın özellik verdiğin para bakımından çok kötü durumdalar düz modeller. 14 Pro kullanıcısı olarak 2.el 13 Pro ve üzeri Pro serilerine geçmeniz gerekiyor S23'ten sonra sizi onlar tatmin eder. Yoksa dolandırılmış hissedersiniz.

S25 geç hem batarya hemde performans gayet iyi. Performans zaten zirvede. iPhon 14 fiyatında. Yok illa iPhone istiyorsanız kesinlikle pro olmayan iPhone almayın

Powerbank'e bütçeniz varsa olabilir(!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı