S24 ailesini nasıl buldunuz?

Beni en çok etkileyen Galaxy AI oldu.
Bununla birlikte neden düz ile Plus versiyonu bu kadar ayırdılar anlamıyorum. Plus, kamera paketi hariç S24 Ultra'ya çok yakin artık.
Böyle olması daha mantıklı oldu. Ultra modeli Note serisi gibi aslında. Kamera konusunda da keşke Ultra modeline yakın bir cihaz olsa, S21 Ultra'yı anımsattı bana.

Böyle olması daha mantıklı oldu. Ultra modeli Note serisi gibi aslında. Kamera konusunda da keşke Ultra modeline yakın bir cihaz olsa, S21 Ultra'yı anımsattı bana.
Apple'in Base, Plus, Pro, Pro Max ayrımını çok seviyorum. Bu sayede boyut ile özellik ayrımı yapılmıyor.
Küçük telefon sevene hem base modeli hem de en tepe özelliklere sahip cihazı sunuyorlar.
Büyük ekran sevenler için de aynısı geçerli.

Apple'in Base, Plus, Pro, Pro Max ayrımını çok seviyorum. Bu sayede boyut ile özellik ayrımı yapılmıyor.
Küçük telefon sevene hem base modeli hem de en tepe özelliklere sahip cihazı sunuyorlar.
Büyük ekran sevenler için de aynısı geçerli.
Apple'ın en büyük hatası base ve plus modellerinde 60Hz kullanması.

@Turkish Delight şahsen o konuya önem vermesem bile daha rekabetçi olması için 120Hz yapması gerekiyor kesinlikle.
Bir kaç sene önce olsa çok önemsenecek bir konu değildi ama 2023-24 yılları için 60Hz pek mantıklı değil bence. Pro modellerine yöneltmek istiyorlar ama maalesef ülkemizdeki fiyatlar nedeniyle arada uçurumlar oluyor.

Bencede. Ayrıca bir ürünün açıklamasında, etiketinde vs. Yapay zeka kelimesini gördüğümde otomatik olarak sanki o ürün kalitesiz bir ürünmüş izlenimi doğuyor bende.
Bana saçma geldi. Yapay zekayı S23 serisinde kullanamıyorlar mı? Donanımsal bir şeymiş gibi lanse edilmiş ki bir çok videoda da hep yapay zekanın adı geçiyor. Yanlışım varsa düzetlin.

Exynos ile gelmesi zaten konuşulan bir şeydi, önemli olan performansı. Ultra modelinde Gen 3 varken düz ve Plus modelde de Snapdragon kullanılmalıydı bence. Belki de bu Samsung için özel üretilen bir Exynos olabilir. Bilemiyorum bakmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı