S24 alınır mı?

Bütçe
40k

İhtiyaçlarımı karşılıyorsa güncel olmasına gerek yok bence.

Samsung bu işlemci konusunda insanları aldatıyor. Diğer tarafta Abd ve kanada da sorunsuz snapdragon 8gen3 işlemcili S24 piyasaya sunarken diğer ülkelere işlemcisi yüzünden daha düşük özelliklerle dolu S24 piyasaya sunuyor.

Siz exynosu övüyorsunuz da Tr piyasasına hem snapdragon lu hem de Exynos sürümlü S24 sürse hangisini alırsınız? Tabiki snapdragon işlemcili S24 ü. Eee daha ne konuşuyoruz?

Snapdragon işlemcili S23 ile Exynos işlemcili S24 konusuna gelirsek. Performans olarak S24 daha iyi bir tık. Ama alma sebebi sadece performans değil.
Kendim S23+ kullanıyorum. Yoğun şekilde Genshin impact ve pubg mobile oynıyorum. Hiçbir şekilde ısınma problemi yok. Ama S24 ısınıyor.S23 ün kamerasının sunduğu renkler gayet güzel ve doğal iken S24 kamerası video da da gördüğünüz gibi sorunlu. Renkler çok yapay.

Yani iki telefon arasında kalsam sorunsuz Olan S23 modelini alırdım.

Snapdragon modelini sunarsa fiyatları da aynı olursa tabii Snapdragon modelini alırım. Android tarafındaki en iyi çipi Snapdragon yapıyor buna lafım yok. Ancak 3-4 derece daha sıcak diye de S23 almam. Pil bana göre ısınmadan daha önemli. Pil konusunda ise S23 ve S24 neredeyse aynı. 3-4 derece sıcak çalışması iyi bir şey olmasa da ben performansı tercih ederim. Ek olarak ISP konusunda fark var ama S23 değil S24 Snapdragon versiyonu ile arasında fark var. S23 ile kıyasmalarda fotoğraf ve video konusunda ciddi bir fark göremedim.

S23 ile Exynos lu S24 arasında 3-4 derece sıcaklık olmuyor. Uzun süreli oyun da pubg ve Genshin impact gb. S24 bildiğin overheating oluyor.
Artı kamerası da exynos işlemci yüzünden uzun süreli çekimde overheating olup kapanıyor. Yine bataryası da S23 ün gerisinde kalıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısacası Konuyu açan arkadaş en iyi seçimi yapıp sorunsuz ve kendisine uzun yıllar yetecek bir telefon aldı.

Kamera kapanma sorunu muhtemelen ilk ciktiginda vardi. Isinmadan degil yazilimsal bir sorundan dolayi kapaniyordur. Ayni sekilde ben de cekim yaptigimda evet telefon isindi ama ama kamerasini kapatmadi. Ki isindigi zaman ilk kayit islemini durduruyor. Yani bu muhtemelen yazilimsaldi ve çözüldü. Onun disinda ise yorum yapamam aradaki farki vermeye gerek yok S23 ile S24 arasindaki. Neredeyse ayni cihazlar ama bütçe yetiyorsa S24 almanin daha mantikli oldugunu dusunuyorum.

Hocam Samsung öğrenci indirimi ne indirimi? Ve hala devam ediyor mu? Bende yakın zamanda Samsung telefon almayı düşünüyorum da.

Samsung mobil Store uygulamasına giriş yaptığınızda bahsediyor e-Devlet'ten kod istiyor sanırım onunla alıyorsunuz ben öyle almadım ondan bilmiyorum.

S23 kullanıcısı olarak şunları diyebilirim ki cihazın şarjı gayet iyi gidiyor gen 2 işlemci ile ve boyutu ile tam atom karınca ekranı gün ışığında kesinlikle gayet güzel işler çıkarıyor video izlerken çok net geliyor bana ' sesi de gür kamera olarak F/P denebilir ama beklediğim gibi çıkmadı 4 senelik Note 20 Ultra cihazım çok daha iyi geliyordu kamerada sanki belki bana öyle gelmiştir' cihaz tutuş olarak premium bir hissiyatı var şimdi gelelim kötü yanlarına.

Sosyal medyada özellikle WhatsApp Instagram galerimde on numara olan fotoğraf video ben atınca bayağı çözünürlükten düşüyor sırf S24 alalım diye yapılmış bir şey bence.

Ayrıyeten Samsung son çıkan 4 s serisinde de neredeyse çok az yeniliğe ve tasarım değişikliğine gitti kendi görüşüm bu şekilde sormak istenilen bir soru varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
S24+ kullanıyorum 3 ay oldu açıkçası ben bir ısınma sorunu asla yaşamadım kameranın kapanma sorunu falan da yaşamadım. Telefonu kullanıyorum diye söylemiyorum kimse yanlış anlamasın ama bugüne kadar hiçbir zaman ya telefon elimdeyken hiçbir zaman demedim ya bu telefon niye bu kadar çok ısınıyor falan diye hiç dikkatimi çekmedi. Eşimde iPhone 14 Pro Max var mesela telefonu alıyorum bir şey bakmak için o telefon bana sıcak geliyor hatta eşime bile bu telefon niye bu kadar ısınıyor dediğim de oldu. Performans konusunda asla sorun yaşamadım kasma gibi veya uygulamalara geç girme gibi vs ama gel gelelim ki kim ne derse desin kamerası REZALET ben sevmiyorum yani yapay zeka diye bir şey yapmışlar çekilen fotoğrafı mahvediyor. Video kaydında 4K HDR modu açıkken bile daha güzel görünüyor yapay zeka devre dışı olduğu için. Ve saçma bir şekilde ön kamera kasıyor bu da çok komik bir durum eliniz de amiral gemisi bir telefon var ve ön kamera da kasmalar oluyor artı olarak gece çekilen fotoğraflar da eğer ki bir lamba bir ışık varsa aşırı derece de parlama oluyor yine fotoğrafı mahvediyor. Yani kamera konusunda çok kötü şu anda hani insanlar güncellemeyi bekliyor bir umutla ama açıkçası ben güncellemenin bu sorunları dibine kadar çözeceğini düşünmüyorum. Şu an tekrar alacak olsam alır mıydın diye sorarsanız. Almazdım çünkü bu fiyatlar böyle bir kamera çok kötü performansı evet çok güzel ama sonuç olarak bu telefonda F/P bir telefon değil insanlar bu paraları verince kamera da bir şeyler bekliyor amacım F/P telefon olsaydı daha farklı bir telefon alırdım daha ucuza

Son durum olarak nasıl arkadaşlar uzun kullanımda diğer arkadaşlar dahil olmak üzere size kamera yorumlarınızdan ötürü sorayım, memnun musunuz 24 den?

@Beyaz_G @nihaserme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…