Hala aynı video. Atsana S23 ile S24 Exynos karşılaştırmasını? Exynos rüyalarınıza falan mı giriyor? S24 Snapdragon versiyonunu Türkiye'de resmi olarak alamazsınız. Ki siz S24 Snapdragon versiyonu değil S23 versiyonundan bahsediyorsunuz kıyaslama yaparken. S23 ile kıyaslama videosunu atın aynı kanalın. Pil olarak dip dibeler ancak performansta ise daha yeni nesil bir işlemci olduğu için Exynos 2400 önde doğal olarak. Exynos düşmanı olabilirsiniz bizi ilgilendirmez ama insanları yanlış yönlendirerdiğinizi düşünüyorum. Kimse ülkemizden resmi olarak Snapdragon versiyonlu S24 alamayacak. Ya S23 alacak ya da S24 Exynos versiyonunu. Ben Exynos 2400 Super falan demiyorum. Yine saçma bir şekilde Exynos yavaşlayacak deniliyor bazen de. Exynos 2400 eski nesil Exynos işlemciler gibi değil. Ki bir işlemci neden yavaşlasın sebebini de söylemiyorsunuz. İşlemciler sanırım bizler gibi yaşlanıyor 3 yıl sonra da yavaşlıyor. Exynos yakın zamanda Snapdragon kadar iyi olamayacak. Şu an yine daha iyi durumda değil bunu da iddia etmiyorum ama siz kabul edin etmeyin Exynos 2400 Gen 2'den daha iyi. S24 Snapdragon vs. Exynos videosunu atınca durum değişmeyecek.
Kullanıma göre değişir. Ben bir telefonu 4 yıldan fazla kullanmam şahsen. Evet 10 yıl kullanabilirsin ama güncelleme desteği kesildikten bir süre sonra kullanmak mantıksız bence.
Hala aynı video. Atsana S23 ile S24 Exynos karşılaştırmasını? Exynos rüyalarınıza falan mı giriyor? S24 Snapdragon versiyonunu Türkiye'de resmi olarak alamazsınız. Ki siz S24 Snapdragon versiyonu değil S23 versiyonundan bahsediyorsunuz kıyaslama yaparken. S23 ile kıyaslama videosunu atın aynı kanalın. Pil olarak dip dibeler ancak performansta ise daha yeni nesil bir işlemci olduğu için Exynos 2400 önde doğal olarak. Exynos düşmanı olabilirsiniz bizi ilgilendirmez ama insanları yanlış yönlendirerdiğinizi düşünüyorum. Kimse ülkemizden resmi olarak Snapdragon versiyonlu S24 alamayacak. Ya S23 alacak ya da S24 Exynos versiyonunu. Ben Exynos 2400 süper falan demiyorum. Yine saçma bir şekilde Exynos yavaşlayacak deniliyor bazende. Exynos 2400 eski nesil Exynos işlemciler gibi değil. Ki bir işlemci neden yavaşlasın sebebinide söylemiyorsunuz. İşlemciler sanırım bizler gibi yaşlanıyor 3 yıl sonra da yavaşlıyor. Exynos yakın zamanda Snapdragon kadar iyi olamayacak. Şu an yine daha iyi durumda değil bunu da iddia etmiyorum ama siz kabul edin etmeyin Exynos 2400 Gen 2'den daha iyi. S24 Snapdragon vs. Exynos videosunu atınca durum değişmeyecek.
Snapdragon modelini sunarsa fiyatları da aynı olursa tabii Snapdragon modelini alırım. Android tarafındaki en iyi çipi Snapdragon yapıyor buna lafım yok. Ancak 3-4 derece daha sıcak diye de S23 almam. Pil bana göre ısınmadan daha önemli. Pil konusunda ise S23 ve S24 neredeyse aynı. 3-4 derece sıcak çalışması iyi bir şey olmasa da ben performansı tercih ederim. Ek olarak ISP konusunda fark var ama S23 değil S24 Snapdragon versiyonu ile arasında fark var. S23 ile kıyasmalarda fotoğraf ve video konusunda ciddi bir fark göremedim.Samsung bu işlemci konusunda insanları aldatıyor. Diğer tarafta Abd ve kanada da sorunsuz snapdragon 8gen3 işlemcili S24 piyasaya sunarken diğer ülkelere işlemcisi yüzünden daha düşük özelliklerle dolu S24 piyasaya sunuyor.
Siz exynosu övüyorsunuz da Tr piyasasına hem snapdragon lu hem de Exynos sürümlü S24 sürse hangisini alırsınız? Tabiki snapdragon işlemcili S24 ü. Eee daha ne konuşuyoruz?
Snapdragon işlemcili S23 ile Exynos işlemcili S24 konusuna gelirsek. Performans olarak S24 daha iyi bir tık. Ama alma sebebi sadece performans değil.
Kendim S23+ kullanıyorum. Yoğun şekilde Genshin impact ve pubg mobile oynıyorum. Hiçbir şekilde ısınma problemi yok. Ama S24 ısınıyor.S23 ün kamerasının sunduğu renkler gayet güzel ve doğal iken S24 kamerası video da da gördüğünüz gibi sorunlu. Renkler çok yapay.
Yani iki telefon arasında kalsam sorunsuz Olan S23 modelini alırdım.
Snapdragon modelini sunarsa fiyatları da aynı olursa tabii Snapdragon modelini alırım. Android tarafındaki en iyi çipi Snapdragon yapıyor buna lafım yok. Ancak 3-4 derece daha sıcak diye de S23 almam. Pil bana göre ısınmadan daha önemli. Pil konusunda ise S23 ve S24 neredeyse aynı. 3-4 derece sıcak çalışması iyi bir şey olmasa da ben performansı tercih ederim. Ek olarak ISP konusunda fark var ama S23 değil S24 Snapdragon versiyonu ile arasında fark var. S23 ile kıyasmalarda fotoğraf ve video konusunda ciddi bir fark göremedim.
Kamera kapanma sorunu muhtemelen ilk ciktiginda vardi. Isinmadan degil yazilimsal bir sorundan dolayi kapaniyordur. Ayni sekilde ben de cekim yaptigimda evet telefon isindi ama ama kamerasini kapatmadi. Ki isindigi zaman ilk kayit islemini durduruyor. Yani bu muhtemelen yazilimsaldi ve çözüldü. Onun disinda ise yorum yapamam aradaki farki vermeye gerek yok S23 ile S24 arasindaki. Neredeyse ayni cihazlar ama bütçe yetiyorsa S24 almanin daha mantikli oldugunu dusunuyorum.S23 ile Exynos lu S24 arasında 3-4 derece sıcaklık olmuyor. Uzun süreli oyun da pubg ve Genshin impact gb. S24 bildiğin overheating oluyor.
Artı kamerası da exynos işlemci yüzünden uzun süreli çekimde overheating olup kapanıyor. Yine bataryası da S23 ün gerisinde kalıyor.
Kısacası Konuyu açan arkadaş en iyi seçimi yapıp sorunsuz ve kendisine uzun yıllar yetecek bir telefon aldı.
Hocam Samsung öğrenci indirimi ne indirimi? Ve hala devam ediyor mu? Bende yakın zamanda Samsung telefon almayı düşünüyorum da.
Telefondan memnunum da One UI'dan memnun değilim.Son durum olarak nasıl arkadaşlar uzun kullanımda diğer arkadaşlar dahil olmak üzere size kamera yorumlarınızdan ötürü sorayım, memnun musunuz 24 den?
@Beyaz_G @nihaserme