Hala aynı video. Atsana S23 ile S24 Exynos karşılaştırmasını? Exynos rüyalarınıza falan mı giriyor? S24 Snapdragon versiyonunu Türkiye'de resmi olarak alamazsınız. Ki siz S24 Snapdragon versiyonu değil S23 versiyonundan bahsediyorsunuz kıyaslama yaparken. S23 ile kıyaslama videosunu atın aynı kanalın. Pil olarak dip dibeler ancak performansta ise daha yeni nesil bir işlemci olduğu için Exynos 2400 önde doğal olarak. Exynos düşmanı olabilirsiniz bizi ilgilendirmez ama insanları yanlış yönlendirerdiğinizi düşünüyorum. Kimse ülkemizden resmi olarak Snapdragon versiyonlu S24 alamayacak. Ya S23 alacak ya da S24 Exynos versiyonunu. Ben Exynos 2400 Super falan demiyorum. Yine saçma bir şekilde Exynos yavaşlayacak deniliyor bazen de. Exynos 2400 eski nesil Exynos işlemciler gibi değil. Ki bir işlemci neden yavaşlasın sebebini de söylemiyorsunuz. İşlemciler sanırım bizler gibi yaşlanıyor 3 yıl sonra da yavaşlıyor. Exynos yakın zamanda Snapdragon kadar iyi olamayacak. Şu an yine daha iyi durumda değil bunu da iddia etmiyorum ama siz kabul edin etmeyin Exynos 2400 Gen 2'den daha iyi. S24 Snapdragon vs. Exynos videosunu atınca durum değişmeyecek.
Kullanıma göre değişir. Ben bir telefonu 4 yıldan fazla kullanmam şahsen. Evet 10 yıl kullanabilirsin ama güncelleme desteği kesildikten bir süre sonra kullanmak mantıksız bence.
İhtiyaçlarımı karşılıyorsa güncel olmasına gerek yok bence.