S24+ alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Sıradan Biri
Arkadaşlar şu anda fiyatına değer bir telefon gibi duruyor. O yüzden sizlere de sormak istedim görüşlerinizi bekliyorum.

Ek olarak bir konuda sizden yardım istiyorum ben 6 veya üstü taksitle alabilirsem çok güzel olacak. S24+ Amazon'da kaç taksitle alınabiliyor ben bir türlü bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kredi kartı Card Finans.

Arkadaşlar şu anda fiyatına değer bir telefon gibi duruyor. O yüzden sizlere de sormak istedim görüşlerinizi bekliyorum.

Ek olarak bir konuda sizden yardım istiyorum ben 6 veya üstü taksitle alabilirsem çok güzel olacak. S24+ Amazon'da kaç taksitle alınabiliyor ben bir türlü bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kredi kartı Card Finans.
Amazon da taksit yok. 12.000tl uzeri telefonlara resmi olarak taksit yok anca alisveris kredisi ile alabilirsiniz, Vatan da vardi bir ara. S24+ konusuna gelirsek suanda o paraya alinabilecek en mantikli telefondur, iphone'un pro serileriyle kapisan bir cihaz. Ancak 6 taksit gibi taksit faizsiz maalesef yok ve ciddi faiz ekliyorlar.

Son düzenleme:
Taksitle alabileceğim herhangi bir site var mı? En fazla 3 taksit mi oluyor telefonlarda. 6 olsa güzel olurdu.
3 taksit var. Emin olmamak ile beraber kredi kartından çektirip,bankanın uygulamasından taksit yapılıyor mu ? Ona bakman lazım. Bu sadece aklıma geldi,varsa böyle bir şey güzel olur senin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı