S24 Plus veya S24 alınır mı?

Sadece video testlerinde yaşanan bu durumlar nedense günlük kullanımda pek karşılaşılmıyor. Yine şebeke olarak bir tık Snapdragon kıyasla geride ama bu kanal güvenmenizi önermem. Tamamen izlenme amaçlı videolar yapıyor.

Video testinde sebekenin cekme duzeyine ne gibi bir etki yapilabilir ki diger kisimlari izlemedim ama EX2400'un sebekesinin daha az cektigi sanirim net gibi bir şey artik, yeterli yetersizdir demiyorum belki kullanici cok hissetmez ama modemi rakiplerinden geride.

Video testinde sebekenin cekme duzeyine ne gibi bir etki yapilabilir ki diger kisimlari izlemedim ama EX2400'un sebekesinin daha az cektigi sanirim net gibi bir şey artik, yeterli yetersizdir demiyorum belki kullanici cok hissetmez ama modemi rakiplerinden geride.

Evet modemi bir tık geride ama bunu kullanırken asla hissetmezsiniz. Ek olarak bu adamın tüm videolarını detaylı izlerseniz ne tarz bir kanal olduğu anlaşılır.

Dediğim gibi Bende s24+ var aklındaki soruları cevaplayabilirim. Telefon gerçekten akıcı a52sten geçmiştim ben. 2 telefonda 120hz olmasına rağmen s24+ aşırı akıcı kalite farkı var ve gerçekten premium bir cihaz. Video izlerken veya bir film kalite farkı gerçekten hissediliyor. Evet ısınma sorunu oluyor ama oyun oynarken ya da yüksek işlem yaparken ama rahatsız edici değil. Soğutma sistemi sayesinde hemen geçiyor. Qhd ekran ve 120hz açık olmasına rağmen bir günümü çok rahat geçiriyor. Şu ana kadar şebeke sorunu yaşamadım ben şahsen bir şey diyemem.

S24 aldım ve geçen hafta elime ulaştı. Mor rengini tercih ettim. S21 FE'den sonra kesinlikle çok memnun kaldım

Şebekenin rakiplerine göre daha az çektiği doğru, özellikle dün bunu yaşadım ki bulunduğum ortam biraz izole bir yerdi. Bunun dışındaki ortamlarda bir sorun yaşamadım ama bir tık az çektiği doğru.

S24 aldım ve geçen hafta elime ulaştı. Mor rengini tercih ettim. S21 FE'den sonra kesinlikle çok memnun kaldım

Şebekenin rakiplerine göre daha az çektiği doğru, özellikle dün bunu yaşadım ki bulunduğum ortam biraz izole bir yerdi. Bunun dışındaki ortamlarda bir sorun yaşamadım ama bir tık az çektiği doğru.
Hayırlı olsun. İyi kullanımlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı