S24+ alınır mı?

Bütçe
40000 TL

BatuhanAzt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, maksimum 40 bin TL'ye telefon almayı düşünüyorum. Samsung telefonları ve arayüzünü beğeniyorum. O yüzden S24+ gözüme iyi gözüktü. Ağır işlemci gerektiren oyunlar oynamıyorum. Ekran ve batarya benim için önemli, kamera çok önemli değil.

Sorum ise S24+ alınır mı? Alınırsa kaç yıl götürür? Sizin başka telefon tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar, maksimum 40 bin TL'ye telefon almayı düşünüyorum. Samsung telefonları ve arayüzünü beğeniyorum. O yüzden S24+ gözüme iyi gözüktü. Ağır işlemci gerektiren oyunlar oynamıyorum. Ekran ve batarya benim için önemli, kamera çok önemli değil.

Sorum ise S24+ alınır mı? Alınırsa kaç yıl götürür? Sizin başka telefon tavsiyeniz var mı?

S24+ güzel telefon tabii ki alınır ama ben senin yerinde olsam S24 FE alıp paranın kalanı ile başka bir şey alırdım.

Alınır tabii ama oyun oynamıyorsan S25 almaya çalış daha kullanışlı tek elle falan ama dezavantajı ekran boyutu video film vs izliyorsan S24 Plus daha iyi olur.

Uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden plusa yöneldim
Azcık daha bekleyip ekleme yapabilirseniz kesinlikle s25 daha mantıklı olacaktır 4 bin tl fark var

Alınır tabii ama oyun oynamıyorsan S25 almaya çalış daha kullanışlı tek elle falan ama dezavantajı ekran boyutu video film vs izliyorsan S24 Plus daha iyi olur.
Büyük ekranlı telefon seviyorum ve uzun süredir 6.5 inç telefon kullanıyorum. O yüzden küçük ekranlı almam herhalde.

S24 FE ile S24+ arasındaki fark çok az 20k daha fazla para bayılmazdım ben şahsen eğer o bütçelere çıkıyorsan 2. elde temiz S24 Ultra bulabilirsin.

Uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden plusa yöneldim

İkisi de neredeyse aynı telefon o yüzden önermiştim. Diğer hocalarımın da dediği gibi ya S25 için indirim bekleyin ya da S24 FE alın S24+ ile arasındaki en büyük fark ekran. Fiyat farkını da düşününce S24+ a kadar çıkacaksanız S25 bekleyin.

S24+ kullanıyorum her seyinden cok memnunum ama cihaz aşırı ısınıyor sırf bu yüzden değiştireceğim. Ben bi telefonun ısındığını bu telefon ile öğrendim

S24 FE ile S24+ arasındaki fark çok az 20k daha fazla para bayılmazdım ben şahsen eğer o bütçelere çıkıyorsan 2. elde temiz S24 Ultra bulabilirsin.
Kagıt uzerınde oyle ama pratıkte pek oyle olmuyor gıbı. Babamın s10'u kılıfsız hor kullanılmasına ragmen ılk gunku halınden pek farklı degılken kız kardesıme ozellıkle ıslemcısı sebebıyle aldırdıgım s20fe her anlamda ortalama altı bır telefondu kı kagıt uzerınde s10'dan daha ıyı bır telefon. Ancak o donem herkes onerıyor ve ovuluyordu. Uzun sure kullanılacaksa amıral gemısı alınmalı dıye dusunuyorum. Fe modellere gerek yok butce varsa. Elbette bu kısısel gorusum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı