O kadar ısınmıyor. Uygulamanın bir tanesi arkada çalışıyorsa ısınıyor olabilir. Bende de var s24 ve ısısı normal. Kapatıp açmayı dene bir. WİFİ ve mobil veriyi kapat bir de.
O kadar ısınmıyor. Uygulamanın bir tanesi arkada çalışıyorsa ısınıyor olabilir. Bende de var s24 ve ısısı normal. Kapatıp açmayı dene bir. WİFİ ve mobil veriyi kapat bir de.
Uygulamanın biri arka planda çalışıyor büyük ihtimalle. Ne zamandan beri oluyorsa o zamandan beri yüklediğin uygulamaları kaldırmayı dene bir. Ben bir kere virüs programı yükledim ısınma yaşadım arka planda çok çalışmaya başladı, uygulamayı kaldırınca sonra düzeldi.
Uygulamanın biri arka planda çalışıyor büyük ihtimalle. Ne zamandan beri oluyorsa o zamandan beri yüklediğin uygulamaları kaldırmayı dene bir. Ben bir kere virüs programı yükledim ısınma yaşadım arka planda çok çalışmaya başladı, uygulamayı kaldırınca sonra düzeldi.
Son seçenek virüs gibi. Eğer aldığın gibi ısınsaydı üretici hatası olabilirdi de bu sanki virüs. Net üzerinden aldıysan 14 gün içinde para iadesi alabilirsin ama o süre de geçmiş gibi. Sorun varsa garantiye gönder bir. Sürekli ısınma diye bir durum pek görmedim telefonlarda. Kapat bir açma uzun süre. Soğusun.
Hocam 10 saat mobil veri ile duruyorum, telefonumda virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı telefonumda olan tek APK nulls brawl onu da arada kardeşim oynuyor nulls.ggden indirdim zaten.