S24 aşırı ısınıyor

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Telefonu 2-3 hafta önce aldım. 3-4 gün önce ısınma yoktu, şu an telefon en az 50 derecelerde geziniyor, ne yapmam lazım?

Bu arada bir ekleme yapayım, 3-4 gün önce evdeydim şu an köydeyim klima vb yok ama evdeyken dışardayken ısınmıyordu.

O kadar ısınmıyor. Uygulamanın bir tanesi arkada çalışıyorsa ısınıyor olabilir. Bende de var s24 ve ısısı normal. Kapatıp açmayı dene bir. WİFİ ve mobil veriyi kapat bir de.
Şuan aç kapa yaptım ve hala kapatmadan önceki ısısı duruyor,inanın bende telefon şuan yanıyor,buzluğa koymak bile yetmez telefona şuan.

Uygulamanın biri arka planda çalışıyor büyük ihtimalle. Ne zamandan beri oluyorsa o zamandan beri yüklediğin uygulamaları kaldırmayı dene bir. Ben bir kere virüs programı yükledim ısınma yaşadım arka planda çok çalışmaya başladı, uygulamayı kaldırınca sonra düzeldi.

Uygulamanın biri arka planda çalışıyor büyük ihtimalle. Ne zamandan beri oluyorsa o zamandan beri yüklediğin uygulamaları kaldırmayı dene bir. Ben bir kere virüs programı yükledim ısınma yaşadım arka planda çok çalışmaya başladı, uygulamayı kaldırınca sonra düzeldi.
Neredeyse bütün uygulamaları sildim,şuan buz ile tutuyorum.

Son seçenek virüs gibi. Eğer aldığın gibi ısınsaydı üretici hatası olabilirdi de bu sanki virüs. Net üzerinden aldıysan 14 gün içinde para iadesi alabilirsin ama o süre de geçmiş gibi. Sorun varsa garantiye gönder bir. Sürekli ısınma diye bir durum pek görmedim telefonlarda. Kapat bir açma uzun süre. Soğusun.

Virüs indirmiş olabilirsiniz. APK falan öyle bir şey de olabilir. Mobil veri ile sosyal medyada 1 saat gezinmeniz ısınması için yeterli.

Hocam 10 saat mobil veri ile duruyorum, telefonumda virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı telefonumda olan tek APK nulls brawl onu da arada kardeşim oynuyor nulls.ggden indirdim zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı