Merhaba, S23 20 bin lira gibi bir fiyata almak mı yoksa şubat ayında S24 mü beklenmeli? S24‘de neler bekleniyor çok bir fark bekleniyor mu, bir de Snapdragon 8 gen 3 ile 2 arasında çok fark olacak mı?
Zaten kampanya var hocam. Normalde en ucuz akakçe de 28k bulunuyor s23. Takas ile bana gelişi 20k.Bu ülke ekonomisi ile S23 bile S24 çıkana kadar 25 bin TL olur, bence alın.
O zaman düşünmeden alın, ben fiyatına bakmadan söylemiştim. Şu anki fiyatına 3-4 ekleyin S24'ün çıkmasını bekleyecekseniz.Zaten kampanya var hocam. Normalde en ucuz akakçe de 28k bulunuyor s23. Takas ile bana gelişi 20k.
Bu da mantıklı olabilir.Paran varsa altına yatır değerini korur s24 çıkınca alırsın.
Düzgün bir Exynos işlemcisi açıkçası görmedim. Düzgün olsa bile snapdragon 8 gen 3 kadar iyi olacağını da sanmıyorum. Exynos kesin bir sızıntı olsa direk s23 alırdım. Şu an kararsızım.Ülkede ucuzlayan bir şey henüz görmedim. Ben S23 alırdım. Gen 3 daha iyi ama sızıntılara göre Ultra hariç Exynos 2400 ile gelecek.
Kesin gibi. Bence S23 alın geçin. Şu an kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.Düzgün bir Exynos işlemcisi açıkçası görmedim. Düzgün olsa bile snapdragon 8 gen 3 kadar iyi olacağını da sanmıyorum. Exynos kesin bir sızıntı olsa direk s23 alırdım. Şu an kararsızım.
Kesin gibi. Bence S23 alın geçin. Şu an kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.