S24 beklenmeli mi?

Ülkede ucuzlayan bir şey henüz görmedim. Ben S23 alırdım. Gen 3 daha iyi ama sızıntılara göre Ultra hariç Exynos 2400 ile gelecek.

Ülkede ucuzlayan bir şey henüz görmedim. Ben S23 alırdım. Gen 3 daha iyi ama sızıntılara göre Ultra hariç Exynos 2400 ile gelecek.
Düzgün bir Exynos işlemcisi açıkçası görmedim. Düzgün olsa bile snapdragon 8 gen 3 kadar iyi olacağını da sanmıyorum. Exynos kesin bir sızıntı olsa direk s23 alırdım. Şu an kararsızım.

Düzgün bir Exynos işlemcisi açıkçası görmedim. Düzgün olsa bile snapdragon 8 gen 3 kadar iyi olacağını da sanmıyorum. Exynos kesin bir sızıntı olsa direk s23 alırdım. Şu an kararsızım.
Kesin gibi. Bence S23 alın geçin. Şu an kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.

Kesin gibi. Bence S23 alın geçin. Şu an kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.

Anladım hocam. Bir de Samsung lansmana özel saat falan da veriyor acaba avantajlı olur mu diye düşündüm de Exynos gelirse çok da gerek yok gibi. Zaten çıktığı zaman bütçem el verirse takas ile S24'e geçerim S23 verip fakat kaç lira verirler bilmiyorum Samsung gördüğüm kadarıyla daha çok Apple cihazlara daha fazla para ödüyor. Bir de S23'ten 24'e geçmek biraz israf olur. Hiç bilemedim 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı