S21FE satıp S23 geçmeyi düşünüyorum ama S24 beklemeliyim mi? Fiyatı 26 bini geçer mi?
S24 fiyatlarının ne olacağı belirli değil. Çok yüksek ihtimalle 26K ve altında olmaz. S23 al geç.S21FE satıp S23 geçmeyi düşünüyorum ama S24 beklemeliyim mi? Fiyatı 26 bini geçer mi?
S23 dün Vatan'da 28499 TL'ye düşmüştü. Yerinizde olsam alırdım. S24 Exynos ile gelecek beklenmez. +30k TL'de bir Exynos'a verilmez. S serisinde hiçbir cihaz kendisinden önceki hiçbir cihazın altında fiyatlandırılmadı.
S21 FE'den memnunsanız cihazınızı değiştirmeyin. S23 zaten yurt dışı fiyatlarına göre ucuza satılıyor ülkemizde. Düşeceğini sanmam. Zira Samsung shop'ta 40k cihaz (256gb). Sırf S23'e geçmek için 128gb olan versiyonu ise almanızı önermem, düşük depolama biçimi vs. daha düşük teknoloji var. Karar sizin...Hocam zaten S24 30k olsa yine S23 piyasası da ucuzlar biraz, aslında aklıma iPhone 14 vardı ama galiba S23 alacağım, benim düşüncem S21FEden geçince değecek mi kamera açısından devasa fark göremedim.
S21 FE'den memnunsanız cihazınızı değiştirmeyin. S23 zaten yurt dışı fiyatlarına göre ucuza satılıyor ülkemizde. Düşeceğini sanmam. Zira Samsung Shop'ta 40k cihaz (256 GB). Sırf S23'e geçmek için 128 GB olan versiyonu ise almanızı önermem, düşük depolama biçimi vs. daha düşük teknoloji var. Karar sizin...
Ek olarak; yılbaşından sonra cihazların fiyatları yukarı yönde seyredecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.