S24 cihazından pili sağlığı 88 olan iPhone 14'e geçilir mi?

başka marka düşünürseniz huawei öneririm, özellikle kamera konusunda arada kaldığınız iki markadanda çok daha iyi.
P60 Pro ilgimi çekti.

Bu arada Samsung desteğe sordum telefonda kronik sorun yok sorununuz varsa teknik ekibimize yönlendireceğim dedi ben de ben cihaz sahibi değilim sadece bu sorunu duydum dedim. Siz bir şansınızı deneyin Samsung'a yazın.
Samsung destek beni 2 saat önce aradı, memnun musunuz demek için. Olmadığımı söyledim, destek olalım dedi. Sormadık, destek olmadık denmesin diye yaptıklarını düşünüyorum. Problem olmadığını söylemeleri de gayet normal. Potansiyel müşterisiniz sonuçta. Dünya çapındaki memnuniyetsizliğin bir açıklaması yok zaten.

P60 Pro ilgimi çekti.
P60 Pro şuan Türkiye'de alabileceğiniz en iyi kameraya sahip telefon. Şahsen ben P40 Pro kullanıyorum çünkü işlemcisi Huawei'inin kirin işlemcisi yeni bir cihaz olmamasına rağmen birkaç aylık düz iphone 15 kadar hala daha stabil ve hızlı. Sadece kamera olarak değil, android kısmında bana göre hız, tasarım, kamera, yazılım ve diğer her konuda huawei 1-0 önde.

P60 Pro şuan Türkiye'de alabileceğiniz en iyi kameraya sahip telefon. Şahsen ben P40 Pro kullanıyorum çünkü işlemcisi Huawei'inin kirin işlemcisi yeni bir cihaz olmamasına rağmen birkaç aylık düz iphone 15 kadar hala daha stabil ve hızlı. Sadece kamera olarak değil, android kısmında bana göre hız, tasarım, kamera, yazılım ve diğer her konuda huawei 1-0 önde.
test ettim bu arada kağıt üstündeki verilere asla itibar etmem. yaklaşık 10 uygulama test ettim aynı wifiye bağlıyken genelde aynı hızlarda açtılar, hatta huawei 2-3 tanesini benim cihazım daha seri açtı. tekrar söylüyorım cihazım yaklaşık 3 yıl önce piyasaya sürülmüş ve 35k civarı, karşılaştırdığım cihaz ise çok daha yeni ve 70k civarı. tek sorun uygulamalar onunda çözümü çok basit. düşünebilirsiniz.

Takasa girecek birini bulabilirsem olabilir belki, bilmiyorum.

Samsung destek beni 2 saat önce aradı, memnun musunuz demek için. Olmadığımı söyledim, destek olalım dedi. Sormadık, destek olmadık denmesin diye yaptıklarını düşünüyorum. Problem olmadığını söylemeleri de gayet normal. Potansiyel müşterisiniz sonuçta. Dünya çapındaki memnuniyetsizliğin bir açıklaması yok zaten.
Çok haklısınız. Destek olsunlar bakalım sonucu haber edersiniz.

Takasa girecek birini bulabilirsem olabilir belki, bilmiyorum.
takasa girecek birini bulmanız kolay olmaz bence fakat konu başlığında yazdığınız pek mantıklı gelmedi bana kamera harici s24 iphone 14'e göre çok daha iyi. satıp üstüne ekleyip farklı cihaz düşünebilirsiniz bence.

takasa girecek birini bulmanız kolay olmaz bence fakat konu başlığında yazdığınız pek mantıklı gelmedi bana kamera harici s24 iphone 14'e göre çok daha iyi. satıp üstüne ekleyip farklı cihaz düşünebilirsiniz bence.
şahsi fikrim kimse android tabanlı telefonların tarafında huaweiden samsunga geçmeyi düşünmez bu nedenle kolay olmaz dedim.

Satış fiyatı çok önemli, satabilirsem P60 Pro cihazını düşünüyorum. Üstüne ekleyebileceğim bir para da kalmadı S24 ön sipariş ettiğim için :D Kaldım ortada.

Satış fiyatı çok önemli, satabilirsem P60 Pro cihazını düşünüyorum. Üstüne ekleyebileceğim bir para da kalmadı S24 ön sipariş ettiğim için :D Kaldım ortada.
anladım umarım istediğinizi yapabilirsiniz. huawei konusunda appgalleryde günlük kullanılan çoğu uygulama var aslında. ama olmayanlar için aurora store öneriyorlar. hani whatsapp instagram vs. için. bir defa kurunca sonrasında sorun yaşamazsınız, yinede güzel bir araştırın. 🙃

@rashnikko Hocam ben bir ytdeki adama şimdi yayında sordum haberin var mı diye. Şey dedi soluk çekmesinden bahsediyorsanız o her seri önceki seriye göre daha soluk çekiyor yani Apple'a benzemeye başladı dedi. Sizin sorununuz bu muydu?
hocam benim kamerayla alakalı problemim sıfır. ben huawei kullanıyorum, konu sahibiyle karıştırdınız sanırım. hala kristal netliğinde fotoğraflar yakalayabiliyorum. samsung açısından diyorsanız evet durum böyle s24 serisi bulanık ve soluk çekiyor bende biliyorum. muhtemelen konu sahibinin sıkıntısıda bu yönde. kamerayı önemsiyorsanız huaweinin üstüne rakip görmüyorum.

Hocam benim kamerayla alakalı problemim sıfır. Ben Huawei kullanıyorum, konu sahibiyle karıştırdınız sanırım. Hala kristal netliğinde fotoğraflar yakalayabiliyorum. Samsung açısından diyorsanız evet durum böyle S24 serisi bulanık ve soluk çekiyor ben de biliyorum. Muhtemelen konu sahibinin sıkıntısıda bu yönde. Kamerayı önemsiyorsanız Huawei'nin üstüne rakip görmüyorum.

Aman pardon hocam. @SerenadeFürNadia size demiştim bakar mısınız üstte mesajıma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı