İnceleme S24 deneyimlerim

Bayağıdır S24 kullanıyorum, telefonu almak isteyen arkadaşlar için bir rehber;

Not; iPhone 11'den geçtim.

İlk olarak ben telefona birkaç hafta önce manuel olarak One UI 7 kurdum.

Pil ve batarya olarak beni aşırı fazla mutlu eden bir telefon oldu. Bugün 10,5 saat kullandım full aktif bir şekilde ve şarjım hala %15. iPhone 11'de 3 saat pil süresi alıyordum. Beni çok rahatlattı.

Kamera olarak pek bir şey anlatmayacağım sadece mükemmel diyorum başka bir şey demiyorum.

Ben dediğim gibi iPhone 11 kullanıcısıydım ve ekranından hiç memnun değildim, bu ise 2K AMOLED 120 Hz ekranı ile mükemmel bir ekran.

Telefon 1,30 saatte şarj oluyor bu arada. Gayet iyi bir süre.

Hoparlörü filan bayağı temiz ve iyi.

Performans olarak ise ben çok oyun oynamıyorum. Ama şöyle söyleyeyim PUBG gibi bir oyunda 120 FPS alabiliyorsunuz.

Genel olarak telefondan çok memnunum, bir önceki telefonumdan özlediğim en çok şey iOS, eğer durumunuz pek iyi değilse iPhone X üzeri telefon almayın. IOS'a bağımlı oluyorsunuz.

Ayrıca Exynoss artık Snapdragon seviyesine çıktı bence. Çok iyi geliştirdi kendini Samsung işlemci konusunda.

Son düzenleme:
One UI 7 ile daha doğal çekimler mümkün.
Fotoğrafı daha canlı yapan şey ekran modunun canlıda olması.
Kameradaki çektikten sonra galeriye gelen video ve fotoğraflarda iki telefon arasındaki bariz fark ortaya çıkıyor. Kimisi iOS kimisi Samsung’un renk paletini daha çok beğeniyor zevk meselesi biri diğerinden iyi kötü kıyası değil.

Tam olarak bilmiyorum fakat sanırım 14 aydan fazla oldu.

Rica ederim bu arada
Düz s24 kullanıyorsunuz degilmi? Mobil veride ekran süresinden memnunmusunuz? Ayrıca telefonun işlemcisi ile alakalı problemler varmı? Bende yarın Hepsiburada üstünden 256 versiyonunu almayı planlıyorum?

Düz S24 kullanıyorsunuz degil mi? Mobil veride ekran süresinden memnun musunuz? Ayrıca telefonun işlemcisi ile alakalı problemler var mı? Bende yarın Hepsiburada üstünden 256 versiyonunu almayı planlıyorum?

İşlemci ile alakalı yok, S24 One Ui7 kurmayın, berbat bir optimizasyonu var, UI6.1'de memmundum şu an hiç değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı