S24 FE 128 GB vs 256 GB

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa.
Merhabalar, S24 FE almak ve ömrü bitene kadar kullanmak istiyorum. Genellikle sadece sosyal medya bakarım ve hafif oyunlar oynarım. Neredeyse hiç fotoğraf veya video çekmem. Sizce 128 GB yeterli olur mu?

Geçen kasım'dan beri 256 GB telefon kullanıyorum. Bu süreçte 130GB'si doldu bile. Ama ben bir sürü şeyle uğraşıyorum çok depolama harcıyor siz çok kullanmam diyorsanız 128 yetebilir.

8 GB RAM artik Samsung tarafinda uzun omur acisindan mantikli degil. Bence butce cikip Honor 400 Pro bakin. Olmazsa 200 Pro. Daha fazla kullanirsin.

8 GB RAM artik Samsung tarafinda uzun omur acisindan mantikli degil. Bence bütçe cikip Honor 400 Pro bakin. Olmazsa 200 Pro. Daha fazla kullanirsin.

Samsung ekosistemim olduğu için ve Honor 200 Pro'nun Android güncellemesi 1 yıl sonra biteceği için tercih etmem yine de teşekkür ederim. Bu arada bütçemi çok esnetemem.

Samsung ekosistemim olduğu için ve Honor 200 Pro'nun Android güncellemesi 1 yıl sonra biteceği için tercih etmem yine de teşekkür ederim. Bu arada bütçemi çok esnetemem.
Ekosisteme bagliysan Samsung telefon mantikli. S24 alamani oneririm yine de kompakt oldugu icin. S24 FE fazla buyuk.

Ekosisteme bagliysan Samsung telefon mantikli. S24 alamani oneririm yine de kompakt oldugu icin. S24 FE fazla buyuk.

Hocam büyük cihaz benim için daha iyi olur. Artı olarak ikisi arasında neredeyse hiç fark yok. Bir de S24 31000 TL hocam. Bütçemi zaten bu fiyatlara zar zor yükselttim daha da yükseltemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı