S24 FE alınır mı?

Bütçe
30000
İkisinin de kullandim S23'un kasasi daha parlak ve kaygan S24fenin kasasi daha mat hissettiriyor sahsen 23'un hissiyatini daha cok sevdim.

24fenin arka cami parmak izi tutarken 23 tutmuyor.

23'un parmak izi sensörü ultrasonik olduğundan anlik okurken 24FE onun kadar hizli okuyamiyor.

Isinma olarak 24FE buyuk kasasindan sebep daha az isiniyor gundelikde hissedilmez ama islemciyi zorlayinca performansdaki etkisini gorebiliyorsunuz.

Batarya olarak 24FE daha uzun gidiyor.

İşlemci performansinda 24FE daha iyi ama ikisi de üst segment olduğundan aradaki farki etmezsiniz bile. Dedigim gibi asil fark ısınmada hissediliyor.

Güncelleme ömrüne takilmayin Samsung'un pazarlama stratejisi. İkisi de 5 yildan fazla kullanilir ve birbirine yakin zamanlarda emekliye ayrilirlar.

İkisinin de kamerasi yeterince güzel.

S23 boyutundan sebep ara yuzde gezerken daha seri hissettiriyor. Yine küçük boyutundan gündelik kullanimda 24feye kiyasla daha keyifli.

Aslina bakarsanız hangisini alırsanız alın gözünüz diğerinde kalmaz ikisi de fazlasiyla akici ve keyifli cihazlar. Sadece oyun oynayacaksaniz kesinlikle 24FE alin.

Kısaca küçük ekran sevmiyorsaniz S23 icin bütçenizi zorlamaniza gerek yok.

Ayrica simdi aklima gelen gereksiz bir bilgi 24fenin yan tuşlarını daha cok sevdim daha net hissettiriyor.

Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için ikisinin arasında 5K fiyat farkı var o farka değmeyeceğini anladım dedikleriniz sayesinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı