S24 FE alınır mı?

Bütçe
30000
Fazla buyuk. Millet artik cebinden sarka sarka telefon cikartiyor. Kamera konusunda ise ben iki telefonu da vatan da kiyasladim ve S23 daha cok hosuma gitti. Renkleri daha dogal verdigini dusunuyorum.

Normal S23 S serisinin premium telefonu olarak geçiyor kasa olarak S24 FE'den daha doyurucu olur.

Fazla buyuk. Millet artik cebinden sarka sarka telefon cikartiyor. Kamera konusunda ise ben iki telefonu da Vatanda kiyasladim ve S23 daha cok hosuma gitti. Renkleri daha dogal verdigini dusunuyorum.
Boyut meselesinin göreceli olduğunu düşünüyorum Şahsen s23de s24fede kullandim s23 gundelikde cok tatli olsada oyun oynarken ve video izlerken biraz can sıkıyordu. Kamera olarak bu bundan iyi diyebileceğim pek bir fark ben göremedim ama zevkler ve renkler meselesi sonucta.

Boyut meselesinin göreceli olduğunu düşünüyorum Şahsen s23de s24fede kullandim s23 gundelikde cok tatli olsada oyun oynarken ve video izlerken biraz can sıkıyordu. Kamera olarak bu bundan iyi diyebileceğim pek bir fark ben göremedim ama zevkler ve renkler meselesi sonucta.
Deneyimlerinizi aktardiginiz icin tesekkur ederim.

Hocam siz S24 FE mi kullanıyorsunuz kullanıyorsanız deneyimlerinizi merak ettim açıkçası hissiyat kamera olaraktan.
S23'un indirime girmesini bekle bence.

Deneyimlerinizi aktardiginiz icin teşekkür ederim.

S23'un indirime girmesini bekle bence.

Hocam S23 2 yılını doldurmuş güncelleme ömrü kısa olan bir telefon diye okudum şu an S24FE ile çok yakın olmasına rağmen S24FEnin güncelleme desteği konusunda bu kadar önde olması çok kafa karıştırıcı sanırım en doğrusu bir telefon bayisine gidip ikisini de denemek.

Hocam S23 2 yılını doldurmuş güncelleme ömrü kısa olan bir telefon diye okudum şu an S24FE ile çok yakın olmasına rağmen S24FEnin güncelleme desteği konusunda bu kadar önde olması çok kafa karıştırıcı sanırım en doğrusu bir telefon bayisine gidip ikisini de denemek.
Guncelleme omru onemliyse S24 FE 6.5 yildan fazl desteklenecek haberiniz olsun. Magazada bakin bence dediginiz gibi.

Hocam siz S24 FE mi kullanıyorsunuz kullanıyorsanız deneyimlerinizi merak ettim açıkçası hissiyat kamera olarakdan.

İkisinin de kullandim S23'un kasasi daha parlak ve kaygan S24fenin kasasi daha mat hissettiriyor sahsen 23'un hissiyatini daha cok sevdim.

24fenin arka cami parmak izi tutarken 23 tutmuyor.

23'un parmak izi sensörü ultrasonik olduğundan anlik okurken 24FE onun kadar hizli okuyamiyor.

Isinma olarak 24FE buyuk kasasindan sebep daha az isiniyor gundelikde hissedilmez ama islemciyi zorlayinca performansdaki etkisini gorebiliyorsunuz.

Batarya olarak 24FE daha uzun gidiyor.

İşlemci performansinda 24FE daha iyi ama ikisi de üst segment olduğundan aradaki farki etmezsiniz bile. Dedigim gibi asil fark ısınmada hissediliyor.

Güncelleme ömrüne takilmayin Samsung'un pazarlama stratejisi. İkisi de 5 yildan fazla kullanilir ve birbirine yakin zamanlarda emekliye ayrilirlar.

İkisinin de kamerasi yeterince güzel.

S23 boyutundan sebep ara yuzde gezerken daha seri hissettiriyor. Yine küçük boyutundan gündelik kullanimda 24feye kiyasla daha keyifli.

Aslina bakarsanız hangisini alırsanız alın gözünüz diğerinde kalmaz ikisi de fazlasiyla akici ve keyifli cihazlar. Sadece oyun oynayacaksaniz kesinlikle 24FE alin.

Kısaca küçük ekran sevmiyorsaniz S23 icin bütçenizi zorlamaniza gerek yok.

Ayrica simdi aklima gelen gereksiz bir bilgi 24fenin yan tuşlarını daha cok sevdim daha net hissettiriyor.

Son düzenleme:
EPEY..
Diğer farklılıklar muhtemelen hissedilmez. İki telefon arasında hangisi sorusunun cevabı iki etkene bağlı gibi görünüyor.
Boyut ve fiyat. Boyutları farklı, fiyatları farklı. S23 6K-8K daha pahalı. Küçük olması buna değer diyorsanız S23 aksi takdirde S24 alınası görünüyor.

PTT AVM yi dikkate almazsanız fiyat farkı 10K civarında. Benim açımdan garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı