S24 FE alınır mı?

AKTASH_0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, S24 FE almayı düşünüyorum. Öğrenciyim ve okula gidip geliyorum. Dışarıda fazla vakit geçiren biriyim. Pil kapasitesi günlük kullanım için yeterli mi? Ayrıca ara sıra oyun oynuyorum; ısınma sorunu var mı, ekran akıcılığı iyi mi ve yazılımsal olarak stabil mi? Arayüze de oldukça önem veriyorum; kullanımı kolay mı? Bunun yanı sıra sık sık müzik dinlerim; telefonu açmadan kolayca Spotify'a erişebilir miyim?

Eğer saydığım özellikler arasında S24 FE yeterli değilse, 35-40 bin TL bütçeyle ne önerirsiniz? Genellikle Android kullanıyorum, bu yüzden iPhone almayı pek düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Bütcede daha iyi bir secenek yok. Kendim kullanıyorum. Oyunlarda oldukca stabil FPS veriyor. Isınma şarjda oyun oynarsanız oluyor dogal olarak. Onun dışı sicakliklar gayet normal. Batarya gunu rahat cikartiyor 8 saat uzeri ekran suresi aliyor.

2-3 haftadır kullanıyorum %70 şarjla 4:30-5 saat ekran süresi alıyorum. Bataryası beni biraz üzdü açıkçası, ama performans olarak beklentimi karşıladı. Yazılımı da stabil ve akıcı.
@kxy siz nasıl 8 saat üzeri ekran süresi alıyorsunuz pil tasarrufu modunda falan mı kullanıyorsunuz?

2-3 haftadır kullanıyorum %70 şarjla 4:30-5 saat ekran süresi alıyorum. Bataryası beni biraz üzdü açıkçası, ama performans olarak beklentimi karşıladı. Yazılımı da stabil ve akıcı.
@kxy siz nasıl 8 saat üzeri ekran süresi alıyorsunuz pil tasarrufu modunda falan mı kullanıyorsunuz?

Hayir hocam normal sekilde kullanıyorum 120Hz de.

Yeni aldıysan pilin optimizasyon sürecini bitirmesini beklemen lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı