S24 FE alınır mı?

Dark FEAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Gaming Laptop
Samsung Galaxy S23 FE almayı düşünüyorum. Telefonu oyun için almayacağım. Benim için önemli olan kamera, pil vb. telefon sağlam, kaliteli olsun. Uzun süre kullanabileyim. Bu fiyat bandında veya daha düşük bütçeli öneriniz var mıdır? Duruma göre bütçeyi biraz daha aşağı çekebilirim.

Samsung Galaxy S23 FE almayı düşünüyorum. Telefonu oyun için almayacağım. Benim için önemli olan kamera, pil vb. telefon sağlam, kaliteli olsun. Uzun süre kullanabileyim. Bu fiyat bandında veya daha düşük bütçeli öneriniz var mıdır? Duruma göre bütçeyi biraz daha aşağı çekebilirim.
Butce biraz yukselebiliyorsa Honor 200 veya 400 pro tam size gore. S24fe de alinir fakat S serisi diye amiral gemisi sinifina koymayin cunku degil.

Alınır tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı