S24 FE AMOLED yanığı var

awoxf

Centipat
Daha fazla  
Daha 2 haftalık cihaz. Yanığın oluşmaması için her şeyi yaptım. Üst barın simgeleri gri ekranda belli oluyor. Ne yapmam gerekir?

Daha 2 haftalık cihaz. Yanığın oluşmaması için her şeyi yaptım. Üst barın simgeleri gri ekranda belli oluyor. Ne yapmam gerekir?

Garantiye verin değişim yaparlar.

Yani amoled yanığı düzgün kullanımda oluşmaz ama yinede garantiye giriyor. Garantiye verirseniz ücretsiz değişimi yapılacaktır.

Fakat 2 haftalık cihazda olması düşündürüyor.Sonuçta içi açılacak işlem görecek iade ederdim ben olsam.
Hocam çok uygun kullandım. Pil performansında soğutmayı önceliğe aldım, ısınınca dinlendirdim, ekran renk yoğunluğunu azalttım. 25 30 parlaklıkts kullandım. O kadar çile çekmeme rağmen yandıysa gerçekten cihaz sorunlu.

Cihazın garantisi var mı?
Var evet ama faturayı koymamış. Garanti belgesinin üstünde aldığım yer falan tarih yazıyor

Hocam çok uygun kullandım. Pil performansında soğutmayı önceliğe aldım, ısınınca dinlendirdim, ekran renk yoğunluğunu azalttım. 25 30 parlaklıkts kullandım. O kadar çile çekmeme rağmen yandıysa gerçekten cihaz sorunlu.

Var evet ama faturayı koymamış. Garanti belgesinin üstünde aldığım yer falan tarih yazıyor.

Faturayı da isteyin aldığınız yerden. Gerçi telefoncu fatura keser mi orası ayrı durum..
Samsung garanti yazın yakınınızda varsa gidin tüm kutu içeriği ve garanti belgesi ile deyim cihazımda AMOLED yanığı oluştu. Onlar duruma göre sizi yönlendirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı