S24 FE aşırı ısınıyor

Daha fazla  
S24FE 128 GB, 23 derece havada 50 derece görüyor telefon. Yaptığım tek şey YouTube üzerinden 1080p video izlemek. Açıkçası Exynos işlemci aldığım için pişmanım. Isınma benim için çok problem değil ancak bu kadar olacağını beklemiyordum.

Bir çözümü var mıdır? S23 almadığım için pişmanım.

S24FE 128 GB, 23 derece havada 50 derece görüyor telefon. Yaptığım tek şey YouTube üzerinden 1080p video izlemek. Açıkçası Exynos işlemci aldığım için pişmanım. Isınma benim için çok problem değil ancak bu kadar olacağını beklemiyordum.

Cooler dışında başka bir çözüm yolu yok gibi. Bence imkan varsa satıp üstüne ekle ve düşündüğün başka bir model varsa onu al.

Hocam bu normaldir kesin çözümü özel bir soğutucu yapmaktır.
Peki neden bu cihaz budkadar ısınıyor? Bu cihazın işlemcisi ve piyasadaki pek çok güçlü telefon işlemci 15watt ın üzerinde enerji kullanıyor tam yükte veya oyunlarda bu da şu anda satılmakta olan laptoplarda bulunan Intel i3 N305 işlemcisi kadar. Bu laptoplarda da soğutma sistemi mevcut her laptopta olduğu gibi. Yani bunun kesin bir çözümü yok. Fakat özel soğutma yapılabilir bu para ve vakir isteyen bir durum.

Ek olarak bu durumla ilgili şu görsel ve kaynakları paylaşmak istiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran görüntüsü 2025-06-03 210240.png
Ekran görüntüsü 2025-06-03 210313.png
Ekran görüntüsü 2025-06-03 210601.png
Ekran görüntüsü 2025-06-03 210741.png

S24 FE aslında kağıt üstünde fiyatına göre iyi bir telefon ancak kullanıcı tarafında sorun yaşayan sanırım çok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı