S24 FE çok ısınıyor

Topaik

Femtopat
Annem 1 ay önce S24 FE aldı. Normal kullanmasına rağmen çok ısınıyor. Hatta bir kere o kadar ısındı ki sıfırlamak zorunda kalmış. Bendeki S24 Ultra ve S24 Plus o kadar ısınmıyor. Sizce ne kaynaklı? Normal mi?

Annem 1 ay önce S24 FE aldı. Normal kullanmasına rağmen çok ısınıyor. Hatta bir kere o kadar ısındı ki sıfırlamak zorunda kalmış. Bendeki S24 Ultra ve S24 Plus o kadar ısınmıyor. Sizce ne kaynaklı? Normal mi?

Bu durumu yaşayan pek çok kullanıcı var. Bazı kişiler cihazın ilk aylarda ısınmasını normal kabul ediyor. Bazılarıysa işlemcisinden dolayı ısındığını söylüyor.

hocam ben 3 aydır kullanıyorum ama hala ısınma problemine denk gelmedim muhtemelen düşük hz de kullandığımdan ötürü olabilir. sizde öyle yapın

Arka planda bir şeyler mi çalışıyor? Gerçi sıfırladıktan sonra bile bu ısınma sorunu devam ediyorsa sıkıntı. Servisle iletişime geç bence.

Ekranı düşük Hz de kullansın bir çözüm olabilir.

Xiaomi'de şöyle bir ayar vardı 'kullanım ve teşhis' arama yerine bunu yazıp kapatabilirsiniz varsa böyle bir ayar eğer.

Senkronizasyonda kapatılabilir.

Zaten 60 Hz de kullaniyor.

Arka planda bir şeyler mi çalışıyor? Gerçi sıfırladıktan sonra bile bu ısınma sorunu devam ediyorsa sıkıntı. Servisle iletişime geç bence.

Biraz daha kullansin belki de daha yeni One UI 7ye guncelledigimdendir. Telefon da daha cok yeni 2 sene garantisi var zaten olmazsa gotururum.

Zaten 60 Hz de kullaniyor.

Biraz daha kullansin belki de daha yeni One UI 7ye guncelledigimdendir. Telefon da daha cok yeni 2 sene garantisi var zaten olmazsa gotururum.
Cihaz fazla isiniyor diye dusuk hz neden kullanasiniz ki bu cok mantiksiz. Ciddi bir isinma varsa cihazla alakali bir sorun vardir ama o cihazda Exynos oldugu icin bir tik normalin uzerinde isinmasi normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı