S24 FE fazla ısınıyor

@Sakuya Izayoi geçen buralara ben mail verip güncellemeyi hızlı almayı sağlattım S24 FE ;) Bu mail adresini yerelde ben hariç bulunmuyor.

Windows 10'dan 11'e geçince sistem sağı solu dağıtıyor da insanlara temiz kurulum yapın diye çağrı yapıyoruz her yerde sanal bir ortam üzerinde çalışan Android mi sorun çıkarmıyor, gayet de güzel çıkartıyor.

Sistemden sisteme değişir bu sorun olup olmaması.

UI6.1'den UI7'ye geçirince zaten ana sürüm artıyor cihazda nasıl etkilenmiyor acaba merak ettim.

@GucukBey etkilendiniz mi?

Önbellek şiştikçe hizlanan telefonunuz ile size iyi sanslar diliyorum o halde.

Yahu ben yeniden başlatma mı diyorum. İhtiyaç duyuyorsanız yeniden başlatıp rahatlat sistemi. Sürekli yeniden başlatılması gerek yok güçlü cihazlar bunlar. Sürekli yeniden başlatıp devamlı önbelliği sil boşalt yapıp hafızayı sıfırlamaya gerek yok CPU ve batarya da ısınıyor bunu devamlı yaparsak.

Son düzenleme:
@Sakuya Izayoi geçen buralara ben mail verip güncellemeyi hızlı almayı sağlattım S24 FE ;) Bu mail adresini yerelde ben hariç bulunmuyor.

Sistemden sisteme değişir bu sorun olup olmaması.

@GucukBey etkilendiniz mi?

Yahu ben yeniden başlatma mı diyorum. İhtiyaç duyuyorsanız başlatıp rahatlat sistemi. Sürekli yeniden başlatılması gerek yok güçlü cihazlar bunlar. Sürekli yeniden başlatıp devamlı önbelliği sil boşalt yapıp hafızayı sıfırlamaya gerek yok CPU ve batarya da ısınıyor bunu devamlı yaparsak.

Evet biraz öyle oldu. Ancak ben diğer bazı kişilerin bahsettiği kadar sorun yaşamadım. Çok ısınma, %30 %40 ekran süresi düşüşünden bahsedenler gördüm fakat bende o kadar olmadı. Isınma olarak fark hissetmedim ama ekran süresinde çok az bir düşüş var.

Evet biraz öyle oldu. Ancak ben diğer bazı kişilerin bahsettiği kadar sorun yaşamadım. Çok ısınma, %30 %40 ekran süresi düşüşünden bahsedenler gördüm fakat bende o kadar olmadı. Isınma olarak fark hissetmedim ama ekran süresinde çok az bir düşüş var.

O da zamanla oturur hocam. Ek süremde biraz oynama oldu. Havalarda şans eseri de sıcak ısınıyor sıcak zamanlara doğru verildi güncelleme de. Şu an Instagram, müzik ve burada taklıyorum 1 saate yakın elle hissedilen sıcaklık 32-33 derece o da CPU olduğu yer. Hava 30 derece.

O da zamanla oturur hocam. Ek süremde biraz oynama oldu. Havalarda şans eseri de sıcak ısınıyor sıcak zamanlara doğru verildi güncelleme de. Şu an Instagram, müzik ve burada taklıyorum 1 saate yakın elle hissedilen sıcaklık 32-33 derece o da CPU olduğu yer. Hava 30 derece.

Hocam ben pil konusunun güncelleme gelmeden düzeleceğini sanmıyorum açıkçası. Zaten birazcık düşüş normal yeni sürüm yükleme ile. Sonuçta güncellemeyi 23 Nisanda yükledim zamanla oturma kısmını geçmiştir diye düşünüyorum. Baktığım kadarıyla UI 8'de animasyon, tasarım gibi yerlerde dev değişiklik yok. Muhtemelen pil ve ısı optimizasyonu üzerine düşecek Samsung.

Hocam ben pil konusunun güncelleme gelmeden düzeleceğini sanmıyorum açıkçası. Zaten birazcık düşüş normal yeni sürüm yükleme ile. Sonuçta güncellemeyi 23 Nisanda yükledim zamanla oturma kısmını geçmiştir diye düşünüyorum. Baktığım kadarıyla UI 8'de animasyon, tasarım gibi yerlerde dev değişiklik yok. Muhtemelen pil ve ısı optimizasyonu üzerine düşecek Samsung.

Ben ilk güncelleme aldığında ekran süremi paylaştım hocam. İlk şarjla 7.30dk ekran süresi aldım. Telefonu doğru kullanmadığım zamanlarda ekrana çok bakmadığım günlerde 1-2 günde bir şarja takıyorum 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Sürekli takıldığım zaman 7-8 ekran süreleri çıkarabiliyorum. Zamanla oturur dediğim güncellemelerle demek istemiştim bugün S24 FE güncellemesi geldi yaptım. Zaten Samsung bu One UI 7 ile güncellemeyi alt serilerinde batırdı güncellemeyi de geç verdi. S23 serisi daha bir sıkıntı çekti bu güncellemeyle. Sorun yaşayanlar gibi çok bir sorun yaşamadım bu güncellemeyle. Biz abartılacak gibi sorun yaşamıyorsak aklıma kullanım biçimi, yaptığı ayarlar ve uygulamalar geliyor.

Dostum bi İnstagram da Play storedan, instagramın (beta) sürümüne katılıp öyle dener misin.

Ben S25+ kullanırken sıcaklık oluyordu bunu yaptım düzeldi.

Bir de Widget varsa eğer Ana Ekranlar da onları da kaldır.

%99 çözülecektir. Çözülmezse zaten güncelleme ile alakalı bir durumdur.

Dostum bir Instagram da Play Store'dan, Instagram'ın (beta) sürümüne katılıp öyle dener misin?

Ben S25+ kullanırken sıcaklık oluyordu bunu yaptım düzeldi.

Bir de Widget varsa eğer Ana Ekranlar da onları da kaldır.

%99 çözülecektir. Çözülmezse zaten güncelleme ile alakalı bir durumdur.

Güncelleme alakalı sorun olsa herkeste fazla ısınır. Herkeste şarj %30-40 düşer. Bence uygulama veya kullandığı Widget alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ben kullanıma göre bu sorunları yaşıyor düşünüyorum. Bende S24 FE kullanıyorum. Instagram stabil sürümü yüklü hissedilen aşırı fazla sıcaklık olmuyor.

Güncelleme alakalı sorun olsa herkeste fazla ısınır. Herkeste şarj %30-40 düşer. Bence uygulama veya kullandığı Widget alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ben kullanıma göre bu sorunları yaşıyor düşünüyorum. Bende S24 FE kullanıyorum. Instagram stabil sürümü yüklü hissedilen aşırı fazla sıcaklık olmuyor.
Bence dediklerimin ikisini de deneyin sonuçta sıfırlama yok en azından anlamış olursunuz. 2 saniyelik iş yani.

Bence dediklerimin ikisini de deneyin sonuçta sıfırlama yok en azından anlamış olursunuz. 2 saniyelik iş yani.

20 güncelleme yaptım bu sırada sıcaklık ölçer ile dışarıdan hissedilen 38 derece. Normal kullanımda 32 derece. 5-6 derece oynama oldu. Bende ısınma problemi yok. Hava bugün çok sıcak. İnsan vücudu 36-37 düşünürsek bir problem yok. 32 ila 45 derece arası normal sıcak havalar da geçiyor. Bir problem olursa aklımda bulunsun teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı