S24 FE ekran glitchlenme sorunu

lexerotk

Hectopat
Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben susayım video konuşsun :D

Bunu sadece Discord'da fark ettim şu anlık ama eski telefonumda olmuyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben susayım video konuşsun :D

Bunu sadece Discord'da fark ettim şu anlık ama eski telefonumda olmuyordu.

Discord dışında hiçbir yerde olmuyor mu? Donanımsal bir sıkıntı gibi geldi şahsen.

Discord dışında hiçbir yerde olmuyor mu? Donanımsal bir sıkıntı gibi geldi şahsen.
Şuanlık Discord'da farkettim sadece. Bir yerde daha gördüm gibi hatırlıyorum ama şuan aklıma gelmedi ve bidahada olmadı. Şuan düzenli olarak Discord'da yaşıyorum sadece. Garip olan bu sorunu yaşayan başka kimseyi bulamamam.

Yani o kadar oyunda oynasam bu sorunu görmüyorum o an.

Şu anlık Discord'da fark ettim sadece. Bir yerde daha gördüm gibi hatırlıyorum ama şu an aklıma gelmedi ve bidahada olmadı. Şu an düzenli olarak Discord'da yaşıyorum sadece. Garip olan bu sorunu yaşayan başka kimseyi bulamamam.

Yani o kadar oyunda oynasam bu sorunu görmüyorum o an.

Bir S24 FE kullanıcısı yorumlasa çok daha iyi olur şimdi sıkıntı kaynağı uygulama olamaz gibi geliyor bilemedim.

Şu an S24FE kullanmıyorum ne desem yalan olur efendim. Bana da yazılımsal gibi gelmedi ancak.

Ama sadece Discord'da olması garip değil mi? Hatta ekstra bir şey test ettim. Boş olan bir yan hesabımda aynı şekilde emoji kısmını açınca bu sorunu yaşamadım. Acaba Discord'un ya da One UI'ın render ile alakalı bir Bug'ı olabilir mi?

Son olarak bu sorunun donanımsal mı yazılımsal mı anlamak için ekran kaydı alayım dedim ama ekran kaydın başladığım an sorunu ne kadar denesem de tetikleyemedim garip bir şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı