S24 FE düşük ekran süresi veriyor

Şu anda nasıl şarj durumunuz?

Hocam merhaba, tespitim şu ki mobil veri ile sosyal medyada hızlı bitiyor bu bir gerçek ancak YouTube video izlerken oyun oynarken vs gayet iyi ben 19 Mayıs'ta telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar kullanmaya başladım hiçbir sorun yok şu an bataryada zaten yeni aldıysan 1 hafta 10 gün kullanımını izler telefon şu an bana 1 günü çok rahat çıkarıyor. Dediğim gibi mobil veri ile sosyal medya kullanımı biraz fazla şarja mal oluyor bir de ben mobilin çok çekmediği bir yerdeyim bu da bir etken ama 1 saat YouTube'da gez Max %5-6 şarj gider o yüzden sıkıntı yok aslında telefonda için rahat olsun Wi-Fi ile sosyal medya kullanımında gayet normal şarj süresi.
Sorun yok yani telefon gayet iyi bir telefon yani şimdilik benim de yeni sayılır kullandıkça göreceğiz.

2 gün kullandım çok telefona bakmadan 5 saat ekran süresi almışım 2 gün sonra şarja taktım mesela. Bence bir sorun yok tahminime göre normal kullanımda 1 saat ekran süresinde ortalama %15 şarj yiyor.

Telefonu ilk kullanmaya başlayalı 50. günüm bugünkü şarj durumum. Okullar açılınca tahminen 1 günü aşar şarj süresi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250828_231043_Device care.jpg
    Screenshot_20250828_231043_Device care.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı