MartiH3nko
Hectopat
Hocam konudan bağımsız bende 1-2 ay içinde S24 FE almayı düşünüyorum. Sizce nasıl parasına değer mi memnun musunuz?
Teşekkürler1 saatte %65 gayet normal ve uzun. Dolma sınırını 90'a alabilirsin uzun kullanıyorsan telefonunu.
TeşekkürlerMemnunum hocam hızlı telefon takılma falan yok arayüzüde gayet iyi istediğin gibi özelleştirebiliyorsun kamerasıda güzel bence fiyatına göre en iyilerden ben çok oyun oynamadım bazen eFootball falan oynarım onda da ısınma falan olmadı parasına değer alabilirsin.
1 buçuk saatte 100 den 84 e düştü hocam sadece instadaydımNormal değil gibi sebebi exynos olabilir veya yazılımsal da olabilir. S25 ultradan bir örnek bırakayım 2 saat 30dk da %9 düşüş.
Eki Görüntüle 2563831
Son güncellemeden sonra bazı S24 FE kullanıcıları bataryanın çok hızlı tükendiğini söylüyor. Bir önceki güncellemeye dönebiliyorsanız dönün ya da yeni güncelleme bekleyin hocam. Tabsiyem her çıkan güncellemeyi de anında yüklemeyin.1 buçuk saatte 100 den 84 e düştü hocam sadece instadaydım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.