Hocam aynı sorun bende de vardı telefon cayır cayır yanıyordu. Ekran süresi 4 saati geçmiyordu 25Dk'da %12 şarj tüketti. Bende gittim Samsung'un geçici yedekleme sayeside dosyaları yedekledim. Hesapları kaldırıp hard reset attım. Hard reset attıktan sonra sadece programları kurarken ısındı. Sıfırlandıktan sonra ilk şarjını 0-100 yapın. Ben şu anda aşağı yukarı 8 saat ekran süresi alabilir hale geldim 120Hz'de (karanlık temadayım ama). Eğer telefonunuz da ısınıyorsa bu çözüm olacaktır. Samsung'a geçici yedekleme yapıp aktarabiliyor dosyaları. Sadece Samsung notlarınızı almanız veya bir yere aktarmanız gerekiyor aklınızda bulunsun.
Bu bahsettiğim şey yazılım Bug'larını, arka planda güç tüketip ne olduğu belli olmayan programların sorununu çözüyor. Isınma sorunu da fazla pil tüketimine sebep olur. Samsung'un geçici yedeklemesi en fazla 30 güne kadar tutuyor. Ama boyutu önemli değil bende 30GB vardı uygulamalar dahil. Ben uygulamaları da yedekledim ama format sonrası kendim yükledim sıfırdan temiz olsun diye.