S24 FE Geekbench üzerinde 6750 puan aldı

Ne zaman aldın ? şimdi bir kere daha denedim 6279 çıktı yeniden falan başlatmadan ama 3-4 hafta bile olmayan telefonun 6750 den 6300 e düşmesi üzücü geliyor. acaba ben telefona bir zarar vermiş olabilir miyim?

bende şöyle bir sorun var aldktan sonra pubg için gfx yükledim Termux kullanarak onun için de Kablosuz hata ayıklama izni verdiğim için içime sinmedi telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Sizce o bir problem yaratır mı ?

Hocam telefonu buzdolabına koyun ve testi başlayın telefonda biraz beklesin o zaman 6700 anca çıkabilir.
Epey'de neden 6750 yazıyor o zaman. o en olumlu koşullarda mı test ediliyor?

ben sadece telefonu yeniden başlatıp 6600 küsür aldım ama bir sefer oldu birdaha olmadı. (dün)

bende şöyle bir sorun var aldktan sonra pubg için gfx yükledim Termux kullanarak onun için de Kablosuz hata ayıklama izni verdiğim için içime sinmedi telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Sizce o bir problem yaratır mı ?
Çok Takıntılıyım bu konularda. mesela sıfırladıktan sonra hiçbirşey yapmadım sadece brawl stars , car parking gibi oyunları yükledim ama sanki birşey yapmışım da telefon yavaşlamış gibi geliyor

Çok Takıntılıyım bu konularda. mesela sıfırladıktan sonra hiçbirşey yapmadım sadece brawl stars , car parking gibi oyunları yükledim ama sanki birşey yapmışım da telefon yavaşlamış gibi geliyor
ama ortada bir yavaşlama söz konusu değil

Bende şöyle bir sorun var aldktan sonra PUBG için GFX yükledim Termux kullanarak onun için de kablosuz hata ayıklama izni verdiğim için içime sinmedi telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Sizce o bir problem yaratır mı?

Epey'de neden 6750 yazıyor o zaman. O en olumlu koşullarda mı test ediliyor?

Ben sadece telefonu yeniden başlatıp 6600 küsur aldım ama bir sefer oldu bir daha olmadı. (dün)

Çok takıntılıyım bu konularda. Mesela sıfırladıktan sonra hiçbir şey yapmadım sadece Brawl Stars, car parking gibi oyunları yükledim ama sanki bir şey yapmışım da telefon yavaşlamış gibi geliyor.

Ama ortada bir yavaşlama söz konusu değil.

Hocam normali 6000-6400 epey sanırım en yüksek skoru baz alıyor oda sıcaklığı önemsemiyor.

Üstüne 2 Litrelik soğuk meyse suyu koyup deniyorum şimdi. merak ettim

Çok soğutamadım ama 6650 verdi

8 gen 3'lü S24 Ultranın 6670 aldığını düşünürsek gayet iyi.

Ona da soğutarak yaparsan 7000'i geçer hocam ondan ortam sıcaklığını baz alırsak kötü değil sonuçlarınız. Epey sadece kamera lenslerinin isimlerine bakmak için giriyorum çünkü diğer skorlar açıklaması olmadan yazılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı