S24 FE Geekbench üzerinde 6750 puan aldı

Bendeki sonuclar böyle.

Disardaydim hava 5 derece cihaz haliyle serin kaldi. Eve gectigimde tekrar deneyecegim.

Cihazin normal ısıdaki sonuclari.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250215_004104_Geekbench 6.jpg
    Screenshot_20250215_004104_Geekbench 6.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20250215_005331_Geekbench 6.jpg
    Screenshot_20250215_005331_Geekbench 6.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bendeki sonuclar böyle.

Disardaydim hava 5 derece cihaz haliyle serin kaldi. Eve gectigimde tekrar deneyecegim.

Cihazin normal ısıdaki sonuclari.
ben oda sıcaklığında az önce denedim soğutmadan bu sefer düşürmedi 6600 küsürde kaldı neden anlamadım

Degisebiliyor hocam bu sonuclar. Normaldir. 6300-6500 civari veriyorsa sorun olmaz.
normal mi yani?

bende şöyle bir sorun var aldktan sonra pubg için gfx yükledim Termux kullanarak onun için de Kablosuz hata ayıklama izni verdiğim için içime sinmedi telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Sizce o bir problem yaratır mı ?

Çok Takıntılıyım bu konularda. mesela sıfırladıktan sonra hiçbirşey yapmadım sadece brawl stars , car parking gibi oyunları yükledim ama sanki birşey yapmışım da telefon yavaşlamış gibi geliyor
Sizce birşey olmuş mudur hocam?

geekbench skorum iyi ama ya bana öyle geliyor yada düşüncelerimden dolayı mesela brawl stars oynarken hafif takılıyor gibi hissediyorum o yüzden sordum

sağolun desteğiniz için. normalde hiç takmam ama ilk defa bu kadar yüksek modele geçince acaba bir şey olur mu ? düşünceleri rahat bırakmadı.

bunu alana kadar kullandığım en iyi telefon Redmi Note 10'du çünkü. kısa süreliğine A54 kullandım onu saymazsak. Annemindi

Bugün öylesine indirip deneyim dedim 6800 puan aldı (soğutmadan). Sürekli değişiyor demek ki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı