İnceleme S24 FE için Samsung yetkili servis deneyimi

Merhaba bugün AMOLED yanığı neticesinde ekran değişimi yapılan cihazım için aldığım hizmet ve benzer sorunla karşılaşanların izlemesi gereken yolları paylaşacağım.

Cihazımda 3 ay önce AMOLED yanığı olduğunu fark etmiştim. İlk başka sadece şarj simgesiydi ancak sonradan saat ve bildirimlerin de gözükmeye başladığını fark ettim sonrasında iste servise başvurdum. Ben avcılarda evime yakın olan Samsung servisine bu sabah saat sabah 11.45 gibi cihazı götürdüm.

Arkadaşlar incelediler ve yanığı tespit ettiler. Aynı zamanda bu sorunla karşılaştıkları ilk S24FE cihaz da bana aitti. Keza forum sitelerinde bu sorunu paylaşan ilk yazı da bana aitti. Anladığım kadarıyla bu modelde sık karşılaşılan bir durum değil. Değişim kararı garanti kapsamında alındı ve yaklaşık

5 saat sonra cihazın hazır olduğunu söylediler. Açıkçası bu kadar hızlı olmasını beklemediğimden ötürü şaşırdım ve ardından servise tekrar gittim. Söyledikleri gibi ekranı değiştirmişler. Eski ekranımda AMOLED yanığının dışında hafif grenli ekran da mevcuttu. Bu vesileyle o sorun da ortadan kalkmış oldu. Kısacası benzer durum yaşayan arkadaşlar garanti kapsamında kısa sürede ekranı değişimi talep edebilir. Ben aldığım hizmetten memnun kaldım.

Geçmiş olsun, Samsung servisi yorumları genelde bizim YouTube videoları altında çok kötü. Hani Samsung incelemekten soğutacak seviyede bazen. Ürün iyi, görüyorum ama artık iyi demeye çekineceğim neredeyse.

Geçmiş olsun, Samsung servisi yorumları genelde bizim YouTube videoları altında çok kötü. Hani Samsung incelemekten soğutacak seviyede bazen. Ürün iyi, görüyorum ama artık iyi demeye çekineceğim neredeyse.

Servisten servise fark ediyor mu bilmiyorum ama geçtiğimiz sene babamın kullandığı M52 cihaz arızalanmıştı ve ellerinde mevcut olmadığı için müşteri memnuniyeti kapsamında S23 Ultra cihaz teklif etmişlerdi. Ondan öncesinde de kullandığım Buds 2 kulaklığım 3 sefer arızalanmıştı ve onu da sıfır olarak değiştirmişlerdi. Ben şahsen Samsung'un servis hizmetinden şu güne kadar sıkıntı yaşamadım.

Sen garanti bitince git o servise de bakalım başına neler gelecek anlat burada.

Henüz garantisi biten bir cihazı servise götürmedim. Ancak dediğim gibi belki şubeden şubeye farklar olabilir. Ali Bey'in de dediği gibi çok fazla olumsuz yorum var ve çoğuna da katılıyorum. Belli ki şu ana kadar şansım yaver gitti.

İşin garibi aslında zaten olması gereken şeyler bunlar. İnsanlar sonuçta bedava almıyor bu teknolojik cihazları. Bu cihazlarda şans işi bozuklarda meydana gelebiliyor. Durduğu yerde arıza gibi vs. Sizin adınıza sevindim hocam. Bende aynı cihazı kullanıyorum ve memnunum bir sıkıntısını yaşamadım aldığımdan beri umarım da yaşamam. Samsung ile alakalı kötü deneyimler yaşayan insanlarda olacaktır illaki görmüşlüğümüzde var. Her markada özellikle bu iPhone Samsung gibi üst segment telefon üreticilerinde olması gereken durumlar. Yanı ucuza yan sanayi telefon almış gibi kötü bir işçilik kötü bir işlem veya tavırla karşılaşmak daha çok can sıkardı. Güzel günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı